hoşgeldin aramıza herman abiiiii
Reklamlar
-
erdincpolat adlı üyeden alıntı
hele bizim eminde senin motorun üstüne oturup bi poz vermeden olmaz
evet suzuki ile hiç resmim yok tekrar hoşgeldin abi, pazar görüşmek üzere
Reklamlar
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
evet suzuki ile hiç resmim yok
tekrar hoşgeldin abi, pazar görüşmek üzere
saol kardesım tesekkur ederım pazar gorusuruz
ben rüzgara sevdalıyım ölüme diiillll :bounce:
-
RoLa adlı üyeden alıntı
kızım senin motorunu gören cennetlik. ben en son senin ıslatmada görmüştüm motoru
kardeşim bu arada hoşgeldin sende. bi imzanı alabilirmiyim
Gece nin buluşmasında vardı suzim..
Atv buluşmasında da vardı..
Sen yoktun sanki bu buluşmalarda niyeyse
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
abi hosgeldin kazasız belasız surusler diycem o motora bindigine gore işi yutmssun sacma olucak bizde senle adliyede tanısmıstık motorunda resmim bile var herkes benim biliyo caktırma tekrar hosgeldin abi yaa gizemle yuzuk takıcaz hem motorcu hemde ogrenci indirimin olursa hehe bune yuzsuzluk yaaaa
-
Herman dostum Hosgeldın aramıza
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Herman kardeş hoşgeldin aramıza güzel dostluklar kurman dileğiyle
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
okan-gizem adlı üyeden alıntı
abi hosgeldin kazasız belasız surusler diycem o motora bindigine gore işi yutmssun sacma olucak bizde senle adliyede tanısmıstık motorunda resmim bile var herkes benim biliyo caktırma tekrar hosgeldin abi
yaa gizemle yuzuk takıcaz hem motorcu hemde ogrenci indirimin olursa hehe bune yuzsuzluk yaaaa
valla kardesım gercek bır yuzukse cok sevınırım bu hafta sonu bende bır yuzuk takıyorum hakımızda hayırlısı..
ben rüzgara sevdalıyım ölüme diiillll :bounce:
-
HERMAN adlı üyeden alıntı
valla kardesım gercek bır yuzukse cok sevınırım bu hafta sonu bende bır yuzuk takıyorum hakımızda hayırlısı..
gercek yuzuk abi inş param olurda alırsam cok gercek olucak hehe sanada hayırlı olsun abi artık nekadar hayırlıysa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler