Aranıza bi kardeşiniz daha katıldı
Reklamlar
-
Efedrin adlı üyeden alıntı
gkn abı ıcın deıl m'ün bey ıcın
saglamdır yanı efedrın burdan yayın yapmayalım =) kımseye tavsıye etmıyoruz doktor onerısınde sadece astım hastaları ıcın uretılmıstır baska amaclarla kullanılmaz
aramızda sabaha kadar devam etmek ıcın deneyen olmasın kalp krızı yapma rıskı var
moruk caktım bn ondan 2tane tık yok yalan o liac falan en iisi mesir macunu
true love..
Drift Religion
Reklamlar
-
-
-
tabı abı o kızlar derken 2 kısı deıller bastan soylıyım
ben sımdı geceden cıkıyorum ukrayna cıvarlarında turlıycam ordan slovakya bratıslava devam =) kalabalıgız yanı takım kurarız turkcell super lıge
olm ukraynaya gidiceksen, arabayla gidelim çıkarma yaparız
-
-
-
GKN adlı üyeden alıntı
vah kardeşim vah, daha bu yaşta böle sıkıntılara düşüp macunlarda çağre arıyosun demek..
üzme kendini, bakarsın olmuyosa pembe yaparız kafa kağıdını
belki lazım olur
aaa bunlar duvara yapıstırılan lavobo pompası deılmımhrmkpnr napıyosun bunlarla
-
-
mhrrm kardesım gkn abıyle hodrı meydan dıyoruz sana cevabını beklıyoruz moruh
-
GKN adlı üyeden alıntı
vah kardeşim vah, daha bu yaşta böle sıkıntılara düşüp macunlarda çağre arıyosun demek..
üzme kendini, bakarsın olmuyosa pembe yaparız kafa kağıdını
belki lazım olur
bunlar senn kullandıgın boymu abi
true love..
Drift Religion
-
GKN adlı üyeden alıntı
sanmam
hem dünya kadınlar günü bugün
tüm ukraynanın dünya kadınlar gününü kutlarız, hatta devlet ten teşvik falan alalım, Türkiye i temsilen yapalım bu kutlamayı
Soran olusa vatan ıcın yaptık gkn abi turklerı dunya capında tanısınlar baktık hoslandılr burdan und ro-ro kaldırırız lımandan toplar getırırız maksat turkıyeyı tanısınlar tarıhı yerlerı gorsun
-
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
bunlar senn kullandıgın boymu abi
senin kullanım amacınla benim kullanım amacınm bir ollmıyacağı için boyuna deil işlevine bak
Soran olusa vatan ıcın yaptık gkn abi turklerı dunya capında tanısınlar
baktık hoslandılr burdan und ro-ro kaldırırız lımandan toplar getırırız maksat turkıyeyı tanısınlar tarıhı yerlerı gorsun
tarihi yerleri seviyorlarsa bende bikaç tarihle yoğrulmuş mistik kokulu sote var
-
GKN adlı üyeden alıntı
senin kullanım amacınla benim kullanım amacınm bir ollmıyacağı için boyuna deil işlevine bak
tarihi yerleri seviyorlarsa bende bikaç tarihle yoğrulmuş mistik kokulu sote var
ben bizim otoparka cadır kurdum cok eskı tarıhten kızılderılı cadırı havası verdım ıcerde tutturuyolar sonra whats up dıye bagırıyolar
-
-
sıtemızın bayan uylerının kadınlar gunu kutlu olsun yerı gelmısken
katılıp yazılarıyla bıze eslık eden herkeze selam yazarsanız devam edelım ama dıger topıklerde gorusmek dılegıyle yoksa ben bastan ofsayt banlanıcam
-
-
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
gkn tanışma bölümündeki topaklara en fazla kaç cvp yazıldı..
yoksa bu topak rekoru kırdımı..??
sen salça ol, ben maya olam, mhrm su olsun, efo da tuz olsun..
efo kısaltmasını sevdım
-
a.s hosqeLdnn.....!
-
Efedrin'ci arkadaşlara üzücü bir haberim var efedrin yeşil reçete kapsamına girdi. Yani eczaneye gidirp bana bir efedrin arsan ver diyemeyeceksiniz
BU arada arkadaşlar bu tür ilaçların hiç şakası yok bagımlılık yapar.Beyninize birazcık oksijen gidiyorsa bu tür ilaçlardan uzak durunnnnnn......!!!!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)