BEYLER DİYORUM SANIRIM HİÇ BAYAN YOK ARAMIZDA
Sen hele bi takıl iyice, buranın sadece erkekler kulübü olmadığını görürsün.
Hoşgeldin aramıza subskin. Daha fazla Ankaralı lütfen..
hoşgeldin...
sen geldin diye saklanıyorlar biraz sonra çıkarlar...
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
SİTEYE ÜYE OLACAĞIMI BİLİYORLARDI SANIRIM. 3 GÜNDÜR YOKLAR. NE BİLİİM
HOŞBULDUK... NEYSE BIRAKALIM BAYANLARI ARTIK BARİ MİLLET YANLIŞ ANLAYACAK
BEN Bİ F650 GS İSTİYORUM AMA ASLINA BAKARSANIZ ÇOK DA BİLGİM YOK. BİRAZ ÖNCE Bİ FORUMDA OKUDUM SARSINTI FALAN OLUYOMUŞ SCARVER DA SORU İŞARETLERİ OLUŞTU KAFAMDA??????
- Bu Uyarı Mesajı Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*******************I***********************
aramıza hoşgeldin
yanlız bu bayan takıntını anlamadım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aleykümselam dostum, aramıza hoşgeldin. inşallah hayırlısı ile motorunu alırsın allah sanada bizede kazasız belasız günler nasib eylesin.
bayan arkadaslarda olması lasım 10000 üyeyi kontrol etmedin ya dostum
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
bbrr, yo abi bi takıntı, bak paronoya olur bende. Yazdım zaten yanlış anlarlar diye
subskin, Hoşgeldin güzel kardeşim...Sefalar getirdin....Baymış bayanmış boşver hepimiz kardeşiz burda
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)