Aydın Aydemir 51 yaşındayım Elektrik-Elektronik Mühendisiyim emekliyim...
Aydın Aydemir 51 yaşındayım Elektrik-Elektronik Mühendisiyim emekliyim...
Merhabalar. İsmim ferdi 27 yaşındayım. Ankaralıyım
Burayı biraz hortlatayım 🤣 selamlar ben onur istanbuldan. Yeni katıldım. 1-2 ay kadar kanuni deer152 skutır kullandım. Şu son 6 aya kadar pek motosiklet kullanamadım. motor tutkunu biri olarak bu ayıp bana yeter diyerekten Hyosung gv650 Aquila alıp motosiklet hayatıma kaldığım yerden devam etmeye başladım. Hepinize benden bol bol sevgiler selamlar ❤️💜🧡💛
Merhabalar ismim Emre Bursa'da yaşıyorum aranıza yeni katıldım, 27 yaşındayım bilgisayar programcısıyım fakat bilişim sektöründe özel bir firmada yönetici olarak çalışıyorum. Çok ufaktan hevesim vardı fakat imkanlar anca el verdi bir motosiklet sahibi oldum daha doğrusu motorlu bisiklet Yuki Gusto 50cc yarı otomatik aldım bu motoru almamım sebebi hem pratiğimi geliştirmek hemde düşüp kalktıkça üzülmemek. Bir sonraki motorumu nc 750 tarzında düşünüyorum şimdiden herkese hayırlı forumlar
Fatih KÖSE Mersin Bozyazı da yaşıyorum memurum yaş 38 motorum rks winner 200
Merhabalar ismim bedirhan 14 yaşındayım izmirliyim
ben cihan
31,5 yaşındayım
O+ kana sahibim
grafikerim ve fotoğrafçıyım
kan ihtiyacına karşılık veremesemde fotoğraf ve grafik alanında yardımcı olabilirim. (kan verirken yarım ünitede bayılıyorum)
Herkese Merhaba,
İsmim Erhan, 38 yaşındayım ve Izmir de yaşıyorum. Beyaz yakalıyım. 5 senedir motosiklet kullanıyorum ve şu an Xmax400 sahibiyim.
Amatör olarak motosiklet blogu yazıyorum (motosiklet-dunyam.blogspot.com)
Herkese iyi forumlar diliyorum.
Merhabalar, ismim Mehmet 32 yaşındayım askeri personelim. İstanbulda yaşıyorum. Motosiklete yeni başlıyorum. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.
Merhabalar ismim Murat, 28 yaşındayım, özel bir şirkette çalışmaktayım. Manisa' da ikamet etmekteyim
İçimizde diyetisyen olan yokmu?
Merhaba. 61 yaşında tekrar başladım. Emekliyim. Elektro gitar yapıyorum. leventle@yahoo.com
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)