Hakan erzincanlı: erzincanli_3@hotmail.com Afyon luyum üniversite öğrencisiyim aynı zamanda pideciğim
Hakan erzincanlı: erzincanli_3@hotmail.com Afyon luyum üniversite öğrencisiyim aynı zamanda pideciğim
Dursun Yıldırım 47 yaşındayım 37 yıllık motor kullanıcısıyım İstanbulda yaşamaya calışıyorum
Halil ben eksoz firmasında kaynakçıyım istanbulda yasıyorum yas 28 https://www.facebook.com/halil.suluk.75
Selim Şahin yaşım 18 istanbul.beltur da garsonum.
merhaba arkadaşlar..
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Erdal Akgül
Evli
Yazılım Uzmanı
İstanbul
Merhaba arkadaslar ben halit yeni üye oldum yas 26 motorun mutavazi hussar 125 İstanbul eyupte oturuyorum mail h.takta@gmail.com
Herkese merhaba , yeni üyeyim 59 yaşında emekli mühendisim. Geçde olsa 6 yıldır motor kullanıyorum .Sevdası öyle bir sardıki beni sormayın .Davutlarda yaşıyorum .
selamlar ben Kaan Vardar Edirneliyim ve Edirne de yaşamaya devam ediyorum suanda 26 yaşındayım 12 yaşından beri motosiklet üzerindeyim ve bu hobimi çok seviyorum olmazsa olmazım benim 2004 model honda titan es im var ileride fotolarının paylaşacağım şimdiden hepinize hoşbulduk diyorum inşallah güzel şeyler paylaşırız motosiklet.net ailesi olarak.
Merhabalar
Ben Suat ATAK, Eskişehir'de yaşıyorum. MEslek Otomotiv (oto elektronik- mekaniker) olmasına rağmen şuan ekmeğimi sigortacılıktan kazanıyorum.
motosikletim yok ama aktif bisiklet kullanıcısıyım. Eve,işe yani her işe bisikletle giderim. Aranıza kabul ederseniz bilgim dahilindeki tüm konularda yardımcı olmaya çalışırım.
Saygılar,
Çetin Eroğlu Isparta 27 Çıtır FastFood'da işletmeciyim.
Facebook adresim: https://www.facebook.com/profile.php?id=608580274
Telefon Numaram. 05442239424
Turgut yaş 20 mersin öğrenci
Motosiklet özgürlük tutkusudur.
merhabalar ben emrecan 22 yaşındayım gazi üniversitesinde makina mühendisliği öğrencisiyim. 3 hafta kadar önce 2012 model bi tvs rtr apache aldım. öncesi için ne araba ne de motosiklet tecrübem var. desteklerinizi bekliyorum
Kardeşim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Aliş Uğur Boğa
Yaş=22
İş=güvenlik görevlisiyim.
Bursada yaşıyorum.
Motosiklet= Eskisi gitti yenisi şubatta gelecek ;)
Alisugurboga@gmail.com
merhabalar ismim Ali Kırbaş bilecik pazaryeri ilçesinde yaşıyorum özel güvenlik görevlisiyim
herkese merhabalar ismim yunus emre istanbul da yaşıyorum özel güvenlik görevlisiyim
Merhabalar
Hüseyin ben 28 yaşım. 3 günlük Bajaj Pulsar sahibiyim.
Emre
22
Zonguldak
Sağlık Memuru
Bajaj Boxer BM 150
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)