mrb,
İsmim Naki çağatay, Ziraat mühendisiyim, tekstil sektöründeyim, çocukluğumdan beri motor sevdalısıyım, 4 ay önce Kawasaki Er-5 aldım, ilk motorum ve ilk tecrübem, herkese slm...
mrb,
İsmim Naki çağatay, Ziraat mühendisiyim, tekstil sektöründeyim, çocukluğumdan beri motor sevdalısıyım, 4 ay önce Kawasaki Er-5 aldım, ilk motorum ve ilk tecrübem, herkese slm...
Merhaba,
İsmim Yavuz.
41 yaşındayım. Mesleğim Finans.
Taze motorcuyum... İlk etapta Amacım Tüm Türkiyeyi karış karış gezmek.
Sadece Kerpe'ye Şile'ye değil, Kenya'ya Şili'ye kadar gidebilmeyi ümid ediyorum.
Herkese Selam...
adım emrah soy adım umut 22 yaşındayım 10 yıldan beri hem öğrenciyim hem çalışıyorum şuan tali su bayisi işletiyoz.....deu da makine teknikerliği (İ.Ö) okuyorum msn adresim emrah_umut33@hotmail.com
Adı: M.Barış CİNGİZ
Memleket : Adana
İkamet : İstanbul ama Sakarya'da Öğrenci
Meslek: Öğrenci
Msn : bariscingiz@hotmail.com
savaş aydın(fast_driver) yaş 19 istanbul güngörende oturuyorum network işi yapıorum
10 güne kadar motorum gelıo ama ehlıyetıme a2 3 ay sonra eklenecek
msn:s.a.v.a.s.a.y.d.i.n@hotmail.com
RE150(2000km),CBF150(2400km),WOLF250(8000km) V-STROM DL650
isim :okay
soyisim :şen
mevcut:zn125
alıcağım:fz6
memleket:Denizli
şimdi:kktc
okul: girne amerikan üniversitesi
mail:okaysen@hotmail.com
cep:05338621776
motor üstünde 50.000 devirmişimdir hepsi dahil
17 yaşımdan beri motor sürüyorum
niyazi bahtiyar yaş 18 elektronik okuyorum istanbuldayım dessas_boy@hotmail.com msn im
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
Adım Rahmi SEZER yaşım 30 Yamaha FZ Fazer kullanıcısıyım istanbul ayazağa da yaşıyorum makam şoförü ve yakın korumayım msn adresim
rahmisezer@hotmail.com
Ben Hakan Kocaeli Gebzeden. Yaşım 23 Fabrikada İşçiyim.Borç Harç Dün Kanuni seyhan 125 aldım.Hayatımda İlk Defa Bugün Vitesli Kullandım. Çok Güzel Bi Duyguymuş. MUTLUYUZ
Abicim Öyle Diyosun Ama Temiz Kullandıktan Sonra Ne Olur. Çekişi Düşer Falan ama dökülmez herhalde.Zaman Göstercek Artık.
Sinan AKSU, 1980 doğumluyum. Bir tekstil firmasında yöneticilik yapıyorum. İstanbulda yaşıyorum. Çocukluğum fatih ile karagümrük arasında biyerde geçmiş, bu iki semt adamı manyak eder, birinde racon kesilir diğerinde fetva verilir. Neyse toparlıyorum ; man0var@hotmail.com
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
müge özdemir 1984 dğumluyum ist yaşıyorum henüz bi motorum yok ama olucak ilk defa 2 gün önce scooter kullandım çok olmasada o bile güzeldi
Emrah Arikan
Memleket : İstanbul
İkamet : Aydın/Didim
Meslek: Turizm
Motör:Asya 150 T19A(yani Jesica)
Önümüzdeki aylarda Hyo gtr250r (Veronika geliyo)
Msn:emraharikan@live.nl
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Yaşım 21 Ankara Bahçelievlerde oturuyorum, Adım Tankut.Herkes ekleyebilir: tankutturkseven@hotmail.com
Nede olsa MT'li olmak ayrıcalıktır
Tuncay BİRDAL İstanbulda oturmaktayım Özel bir Şirkette satış ve pazarlama Müdürü olarak çalışmaktayım , aranıza yeni katıldım daha 1 aylık motorcuyum bir hevesti aldım ama ilk kazamı köpeklerin kovalaması sonucunda sol ayağımın üstüne yatırdım motoru 20 gün sancı çektik her halde emeklemeye başlayan bebekler gibi bu işte düşe kalka olucak sanırım
sercan tekin
Yaş 21 Öğrenciyim..
masumcocukk66@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)