neveragain34@hotmail.com
32,ist.ev tekstili üzerine ithalat yapan bir firmada görevli
neveragain34@hotmail.com
32,ist.ev tekstili üzerine ithalat yapan bir firmada görevli
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
amemberoftheuniverse@hotmail.com Ankara'da devlet çalışanıyım ve maalesef maddi zaafiyet sebebiyle seneye kadar motorsuzum:(
"Beni öldürmeyen şey güçlendirir"
Utku Şafak Bülbül
17 Yaşındayım,Lise Ögrencisiyim.
Agustosda Ehliyet Sınavım var.
Yazın Honda Cbr125 Almak istiyorum.
Aynı Zamanda kendi işllettigim online yurtdışından ucuza orjinal adidas,nike vs. satışları yapmaktayım.
msn:aggro.utku@gmail.com
no:05546093706
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
BEN İZMİRDEN GÖKHAN. ASSUBAYIM_ BİDE PROFESSİONAL FUTBOL OYNUYORUM. BİDE KENDİ ÇAPIMDA MOTOSİKLET KULLANIYORUM.
21 YAŞINDAYIM İZMİR KONAKTAYIM:
Cavit Barış OKTA yaş 29, uçak teknisyeniyim, motor: Hyosung gv250 msn:gigamaster_99@hotmail.com İstanbul/KARTAL en büyük amacı: yeni aldığı motoru sürmeyi öğrenip gezilere katılmak sanırım yeterli
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
Uğur DEMİRER yaş18 Öğrenci İZMİR/ÇAMDİBİ
CEkilmes bU haVADa Ne biSiKLet nE aRaBa O ZaMan aL sENde bİr [U][I][B]İnNoVa[/B][/I][/U]:queen:::alkiis::::comico::
İLK sayfada msn imi göremedim cakalaz86@hotmail.com
Doğan SEMİZ ; Rizeli ; Yalova da yasıyor ; Giresun da " TURİZM " okuyor
15.03.1986 Doğumlu ; A RH (+) Kan gruplu ; CBR 125 R motorlu . . .
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kaan Öztürk Yaş 17, Öğrenci, para biriktirmeye çalışıyom,ehliyet kursuna gidiyom, ankara/batıkent
msn showdown_@windowslive.com
facebook.com/kaskafa
SEYFETTİN SARI 37 YAŞ.MEMUR.ERDEK TE YAŞIYOR.MOTORU SKYGO SG200GY KROSS.ARH+ KAN GRUBU.MEMLEKETİ ORDU-ÜNYE...MSN: savasci55.ta7ss@hotmail.com TEL:05052376591
SEYFETTİN SARI-ORDU ÜNYE'Lİ---BALIKESİR ERDEK'TE YAŞIYOR---(TA3CT)-MOTORU SKYGO SG200GY....
yaş 22
marmara spor akd. bitirdim..
her yaşa tenis dersi veririm
adım hikmet 22 yaşındayım ameleyimmmm hobilerim tuğla taşımak kum çekmek harç karmak
hikmet gül istanbul yaş 20 fayans ustasıyım gulhikmet@gmail.com 0536 704 83 56
ya sev ya terket...
adım suat 17 yaşındayım öğrenciyim 151 rsm var
JeTJoKeY1910
İsmim Türker..Pilotum..Ankaradayım...Yaşım 26..1 yıla kadar chopper almayı düşünüyorum...
msn: holiganguc@hotmail.com
Dont Drink and Drive, Smoke and Fly!...
adım nihat istanbulluyum.pastacıyım 29 yaşındayım
nitu_34@hotmail.com
turkhakan@msn.com 71 istanbul dogumluyum ithalatçı bir firmada satış temsilcisiyim
adım ufuk kayseriliyim manisada oturuyorum yaş 17 öğrenciyim bu arada koyu bi rapçiyimm:D
msn: u-f-u-c-h-s@hotmail.com
selam herkese... ben ismail, 41 yaşındayım. 25 sene sonra yine hortladı içimdeki yalnızlık tutkusu. 4 tekerden sonra hiç de rahat gelmiyor 2 teker ama, başka bir şey bu
jeofizik mühendisiyim, deprem olunca korkmayın ben buradayım. şimdilik bekarım, yerine ve bayanına göre hep bekar da kalabilirim şaka, şaka geçti artık bizden, yolda da kolda da uslu duruyorum artık (yaş kemale mi erdi ne???)
tüm tanışmak isteyen arkadaşlar için msn ve e-mail: gelincikmail@mynet.com
istanbul'da oturuyorum ama safranbolu'da gönlüm.
neşeli ve keyifli bir hayat dileği ile şimdilik hoşçakalın
iki tekerde yol almak bir ağaç gibi tek ve hür, ve mt'de olmak bir ormaaaaan gibi kardeşçesine...
Ben emin deliemin derler Bilen bilir
eminatar@hotmail.com
Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?
08 Black - White RR1000
ben kezban 18,5 yaşındayım
kezbanatabiner@hotmail.com adresim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)