ben mevlüt(ayhan)paçacı 18 yaşındayım
Arçelik-Beko servisinde teknisyen adayı olarak çalışmakdayım...
pendik-istanbulda oturmakdayım
ben mevlüt(ayhan)paçacı 18 yaşındayım
Arçelik-Beko servisinde teknisyen adayı olarak çalışmakdayım...
pendik-istanbulda oturmakdayım
Merhaba MT ailesi Bende aranıza uzun zamandır berı varım Belkıde yazmışımdır bılmıyorum ama yıne de yazmakta yarar var oldugun düşündüm
AD : AKİF
NIK:KRAL444
YASADIGI YER : KAYSERİ 38
YAS:23
MESLEK : ÖĞRENCİ,AYNI ZAMANDA MUHASEBE
MOTOSİKLET: İNŞALLAH ALLAHIN İZNIYLE OLACAK
MSN ADRES: godfatherr_@hotmail.com
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
Asil ÖZBAY asilozbay@hotmail.com Manisa
mete cem YILMAZ yas 19 kocelide ünuversıte okuyorum makıne muhendıslıgı bolumu.. msn:unutulanlar88@hotmail.com...mesef smdılk motorum yok
merhaba ben önder şimdilik maraşta yaşıyorum yaş 34 meslek matbaacı onderkablan@hotmail.com
HERKESE SLM ben sıteye yenı katıldım ıyı buraya uye olmusum fırsat buldukca gırmeye calısıyorum baktım herkes gezı duzenlıyor ama bazılarımızda sanal alemde bırleşelım dememışler bende dusundum motorcu arkadaşlarım abımlerım yada ablalarım varsa msn adreslerını bıraksınlar benım kı
cezzar@w.cn he birde suan hangı motor kullanıyorlar onuda yazın
ben kanuni trex kullanıyorum calışştıgım fırmaya ait motor guzel dıye bılırım
işte resmı
motor bu ama ustundekı ben degıllım
Arama yapmayı denedin mi hiç?.... Ben hatırlıyorum tam 25 sayfadan daha fazla olması lazım bir topic var zaten....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Merhaba arkadaşlarım ben F.Melih GÜL, Ankarada ikamet ediyorum, kullandığım motor Ramzey (RMZ) 150-23 Süper Sport msn adresim melihg7@hot..... çok mesaj yazamasamda buralarda biryerde yazılan mesajları okuduğumu bilmenizi isterim tanışma başlığı olduu için kısa kesiyorum, forumlarda ve çeşitli organizasyonlarda buluşmak dileğiyle
Kaan Öztürk
o0kaan0o@hotmail.com
valla motor yok daha tabanvay
yaş 16,5 seneye motoru alıyom direk ehliyet alabildiğim an
ankara ümitköy Türk Telekom Anadolu Teknik lisesinde öğrenciyim
facebook.com/kaskafa
merhaba ben serkan bugun sıtenıze uye oldum bılgısayar teknısyenıyım msn:bekoserkan@hotmail.com
Bayağıdır sieteye üyeyim ama daha önce yazdığımı hatırlamıyorum...neyse
Batuhan Sivasta yaşıyorum Sivaslıyım (yerlisi) Motorcuyum
MSN: MotoGP_58@hotmail.com
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Bende uzun sureden berı sşteye uyeyım ama burayı gormemıstım
ist. zeytınburnundanım 71 lıyım ıthalatcı bır fırmada satıs temsılcısıyım esetas.com msn ım turkhakan@msnçcom makınam yamaha dragstar XVS650 . tum arkadaslara selamlar.
Tuna, 37 yaşındayım, CBR 125 R hastasıyım Nissan da çalışıyorum. 4 senelik bir motorsiklet kullanıcısıyım. çengelköy de oturuyorum. Fenerliyim, laz'ım(rize-çayeli), 15 aylık bir kız babasıyım.
t_ergat@hotmail.com
[COLOR="Red"][B]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
[/B][/COLOR]
Eymen Kul 18.yaşındayım öğrenciyim henüz motosikletim yok ama inşallah olucak redline_R6@hotmail.com
Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
:bestmt:
bekoserkan : bekoserkan@hotmail.com
ben tuna 26yaşındayım
spor salonu işletmecisi ve antrenörüyüm
progym_2006@hotmail.com
runner 200vxr kullanıcısıyım ama yakında kesinlikle fz6 veya fz1 fazer diyorum az kaldı biraz daha sabır sadece..... kazasız sürüşler.....
profilimde yazıyo isteyen bakar
tayfun kamber;yaş 30 polisim şuan şırnak silopi başka türkiye yok sınır yani, msn taykam_38@hotmail.com
ben serhat ıstanbuldan yas 17 hem unı okuyom hemde otomatıv sektorunde vw yedek parca satısı yapıyom
suanda vasıtam yok ama ılk bahar geldıgı gb bende bır motor alcam
msn: cs.untrained@uzman.gen.tr
baran koçyiğit 29 ziraat mühendisi arafat@messengeruser.com
kıbrıs girne de oturuyorum (kıbrıslı deılım)
çıplak dogdun cıplak gömuleceksin onursuzlugun luzumu yok!!!
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)