ramazan can ...tekteker ramço ... işletme birnci sınıf öğrencisiyim.selçuk ecza depposu moto kuryelerindenim.ramazan_can_motor@hotmail.com yozgatlıyım
msn adresim .....ramazan_can_motor@hotmail.com
ramazan can ...tekteker ramço ... işletme birnci sınıf öğrencisiyim.selçuk ecza depposu moto kuryelerindenim.ramazan_can_motor@hotmail.com yozgatlıyım
msn adresim .....ramazan_can_motor@hotmail.com
26 yaşındayım, istanbul ortaköy'de oturuyorum. Fazla motosiklet deneyimim yok. Bir hafta içinde Keeway SL 150 alarak bu sevdaya kendimi tamamiyle kaptırmayı düşünüyorum. serbest meslek çalışanıyım.
The closer you get to the meaning,
the sooner you'll know that you're grieving.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x
Motorize_deli :Fırat AYDIN 20 yaşındayım İstanbul/Gaziosmanpaşa
tasarımcıyım sir_karakedi@hotmail.com
selamlar bende erkan tekstille ugrasıyorum yaş 29 erkanfehim@hotmail.com
ismim Alp ankaradan katılıyorum, motorum R6, MSN : licensed_to_kill969@hotmail.com
sgorahmet42@hotmail.com msn adresimi sgor_42@hotmail.com olarak değiştirlmesini rica ediyorum sevgiler
[color=red][b]SGOR[/b][/color] :wiinkk:
adım ismail
yer Kocaeli
yaş 22
motor jinlun 150 t
msn ismailgunay85@msn.com
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
ben motorcuq ankaradan motorsiklet servisiyim ve motor bayiliği yapmaktayım ismailsimsek10@hotmail.com.
Adım derya, yaş 30, endüstriyel tip mutfak sektöründe satış müdürüyüm. ophicornus@hotmail.com
[B][I][COLOR="blue"][LEFT]DERYA[/LEFT][/COLOR][/I][/B]
müjdebavli@hotmail.com.
müjde/müzisyen /spor eğitmeni/motor öğrenmeye çalışan bir çaylak.bende motorum için para biriktiriyorum (honda cbr 125 )gerçi bu boyla midilliye binmiş gibi oldum ama olsun .İstanbulluyum
dinlediğim fawori müzik grubu:nightwish özellikle sleeping sun ve over the hills faraway i tawsiye ederim.
Önder Güner, Diş hekimi,motosiklet,otomobil ve spor sevdalısı
o_guner79@hotmail.com
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Adım mert 18 yaşındayım motorsiklet hastasıyım ama ailem izini olmadığı için alamıyom üniversite 1 öğrencisiyim MOTOR İÇİN PARA BİRİKTİRİYORUM GİZLİDEN KİMSENİN HABERİ YOK Trabzonluyum MSN adreslerim yamahayzfr6@hotmail.com MeLan_.ChoLy@hotmail.com erdogdulu_mert@hotmail.com
TÜRETKEN aleejohn_t@hotmail.com
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
Merhaba Ankaradan katılıyorum.Baba mesleğimiz olan motorsiklet ve Bisiklet
tamiri ve satışı ile uğraşıyorum.yaşım 45 msn:ustamotorcu@hotmail.com
Merhaba arkadaşlar
Adım hakan istanbulda oturuyorum. Reklam sektöründeyim. Yaşım 32 mail adresim. hakansume74@hotmail.com. Gezmeyi basketbol oynamı seviyorum. Tabiki beni en heyecanlandıran motorumla gaz acmak.
adım korhan yüksel istanbulda oturuyorum öğrenciyim 18 yaşındayım msn adresim korhan_yuksel@mynet.com
yaşar güneysu,yaş 58 rize, kaçkar dağlı ,emekli esnaf..motorum,keeway superligt 150,8500 km yaptım. bu yaz kaçkarlardayım..gelmek isteyen, bilgi almak isteyen, benimle irtibata geçebilir...ankara,çankaya. 05334405107
benimde msn yok bari buraya yazıyım akyuz_akyuz81@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)