herkese selam ben malatyadan levent gülcan veteriner hekimim motorum cbf 250 yeni aldım. anlayacağınız acemiyim
pardon msnyi unututum leventgulcan@hotmail.com
herkese selam ben malatyadan levent gülcan veteriner hekimim motorum cbf 250 yeni aldım. anlayacağınız acemiyim
pardon msnyi unututum leventgulcan@hotmail.com
adım:sabri kaya
bursa,danım
iş:pejogeot yetkili servisindeyim .kaporta
msn:sabrikaya_@hotmail.com
Herkese selam
bende antalyadan (Şu an izmirdeyim üniversite nedeniyle) tekstil müh.
yaş 22 .Ayrıca bu forumu yapanlardan ve bilgilerini tecrübelerini yazan arkadaşlar dan Allah razı olsun
msn sezenempire@yahoo.com
ben DENİZ yaş 24
İstanbul/Sultanbeyli
BEDAŞ ta elektrik teknikeriyim
deniz9001@hotmail.com
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
yilmaz kocamaz ithalat ihracat gumruk istanbuldan ihsankocamaz@hotmail.com herkeze saygilar
merhabalarr tugcce88@hotmail.com daha önce yazmamıştm galiba.. istanbul/rumelihisarı üniversite..
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
seigneur_des_nuits@yahoo.fr ... yaş 18... istanbul/leventte oturuyorm bende... cbr125R kullanıyorum (jillian)
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ben ali yamacayır28 olarak yazdımm ama msnem alional28@hotmail.com
tüm motor tutkunlarıyla muhabbete hazırım
saygılar
Selim Yahşi, 19 yaşındayım, yarışmaya İzmir'den katılıyorum. Bir Organik Gıda Şirketinin İthalat-İhracat departmanında çalışıyorum. Web Tasarımı ile ilgileniyorum. MSN adresim: cellim_incredible@hotmail.com Saygılar...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Yaş 24 plakam 54...İstanbuldayım...Mesleğim fotoğraf...Site çok güzel emeği geçenlere teşekkürler...
Haşim Arıkan /( sigortacihasim ) 53 yaşındayım.3 yıllık motorcuyum.Bir yıldıllık A2 ehliyet sahibiyim.18 yıllık sigortacıyım.Halen Axa Oyak igorta Antalya acentesiyim.
Evliyim bir oğlum,bir kızım var.
Motorum 2000 Mod.Yamaha Virago XVS 250. (daha büyük motora geçmeyi düşündüğümden www.sahibinden.com da satılıktır)
Antalya da kurduğumuz Akdeniz Motosiklet Kulübü'nün başkanıyım.www.akdenizmotosiklet.org
Motora hayatı yaşamak için binenlerdenim.
merabalar.16 yaşındayım ankara /batıkent
koraydemir672@hotmail.com ,motor hastasının biriym
ENGİN PALAOĞLU SAMSUNDA İKAMET EDİYORUM 28 YAŞINDAYIM VE TİCARETLE UĞRAŞIYORUM MSN:enginpalaoglu@hotmail.com
Faruk ŞENYÜZ yaş 19 Eskişehir Elektronik okuyorum faruksenyuz@hotmail.com
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
ogulcan yas 19 msn:ogulcanogulcan89@hotmail.com
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
Gökhan ERTAŞ
Yer :Gaziantep
İş :Bilgisayar ve ticaret
E-mail gokhan19us@hotmail.com
Bekarım
Armenuhi Ani Akçeoğlu
05.12.1987 İstanbul/Şişli
İstanbul Üniversitesi Matmatik Bölümü 3.sınıf
Vespa et4-150
özel matematik dersleri veriyorum
aniakceoglu@gmail.com
::145:: [B][COLOR="Purple"]...it's my world... 34 ANY 21[/COLOR][/B]
fırat bektas
firatbektas_269@hotmail.com
19 yasındayım
ankarada yasıyom
aslen yozgatlıyım
jeolojık arastırma merkezınde operatörüm
adım deniz msn adresim deniz9001@hotmail.com eklerseniz sevinirim galiba daha önce yazmıştım eklenmemiş teşekkürler
ben DENİZ yaş 24
İstanbul/Sultanbeyli
BEDAŞ ta elektrik teknikeriyim
deniz9001@hotmail.com
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)