Merhabalar
tozkoparandan didem
ikitelli de sağlık sektöründe çalışıyorum sağlık gereçlerine ihtiyacınız olursa elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım
iş tel:659 40 24
didem_demdi@hotmail.com
Merhabalar
tozkoparandan didem
ikitelli de sağlık sektöründe çalışıyorum sağlık gereçlerine ihtiyacınız olursa elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım
iş tel:659 40 24
didem_demdi@hotmail.com
[I][B]ya heppp ya hiçç...[/B][/I]:cat:
merhabalar ben ahmet 26 yaşındayım izmirliyim ama muğlada öğrenciyim...vs. vs.
[COLOR="Red"][SIZE="2"]IMPOSSIBLE IS NOTHING[/SIZE][/COLOR]
slm ben saim 21 yasindayim yeditepede okuyorum
msn cayenne_saim@hotmail.com
[COLOR="Red"]DREAM OF POWER HONDA [/COLOR]
ZAFER AYDOĞAN
elektrik mühendisiyim
aynı zamanda sigorta experiyim
41 yaşındayım
istanbul'da yaşıyorum
motorum SUZUKI BURGMAN AN 400
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
selamlar
Ahmet AYCİBİN
İnşaat teknikeriyim
22 yaşındayım,4.leventte oturuyorum.
bluee_gs@hotmail.com Msn.
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
Kader BİLGİ
THY-Hostes
Yaş 22 Bağcılar
kaderbilgi@hotmail.com
Merhaba melike hanım öncelikle şeker bayramınızı kutlarım. Samsun Yakakent ten yazıyorum keşke daha önce sizinle tanışabilme ihtimalim olsaydı bir konu hakkında yardımcı olmanızı rica edecektim sizin kymco venox sahibi olduğunuzu duydum uzun bir araştırma ve uğraştan sonra bende satın aldım şuan çok memnunum fakat zaman ne gösterir şimdilik kestiremiyorum bu arada siz motorunuzu satmışsınız dragstar almışsınız herhalde neden memnun kalmadınız mı yoksa büyütmek için mi sattınız sormak istedim birde zararınız oldu mu satarken yardımcı olursanız sevinirim . kazasız belasız mutlu günler dileğiyle hoşcakalın.
erol karakaş/istanbul/topkapı nakliyeciler sitesinde çalışmaktayım/erolkarakas1969@hotmail.com
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hakinen.serkan pınarkuşu.yaş:27 istanbul ataköy.meslek:polyester düğme imalatı.mail:hakinen88@hotmail.com.hakinen88@gmail .com
motociklet
Motorcu alemi burdaymış meğerse.
34 yaşında Mersin'de İngilizce öğretmeniyim.Bir Honda iNNova sahibiyim. usomer@hotmail.com
beckinsale87@hotmail.com
Dokuz eylül Üniversitesi makina müh bölümü okuyorum
İzmir/Türkiye
ben mehmet özel bir işletmede sarhoş olarak çalısıyorum.
şaka motorcu alemi benim msn adresim edgelessman@gmail.com hepinizi sohbete beklerim.
RiDe-FoR-LiBeRtY
[no for another things]
bende izmir-aliağa dan çağdaş cago66@hotmail.com
ben kendimi tanıttım sanıyordum ya neyse...
adım gürkan,ankara'da ikamet ediyorum
24 yaşındayım.Matematikçiyim(örtmen değil)(simitçi gibi bi şey)
grkncklu@hotmail.com,B rh +
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
caner dolgun öğrenci aliağa-izmir sgtphoenix@hotmail.com
mt alemi selamlar bende melih mutlu
istanbul/Avcılar
Reklamcı MSN
msmutlu11@hotmail.com
Selam bodrumdan Yetkin gurol aslen izmirliyim
Aleminyum yelken direği işiyle uğraşıyorum yaş 37
davut gedikli trabzon yaş 28 tır kullanıyorum ve doğuştan motosikletçiyim motor bmw
ben unuttum yazmayı devit61@hotmail.com
Bu dağ ne rüzgarlar ne çığlar gördü
DOĞUŞTAN BMW Cİ
aranıza yeni katıldım. izmirdeyim be BİSAN ' da çalışıyorum. herhangi bi konuda yardımıma ihtiyacı olana yardım etmeye hazırım. ozgun.alici@bisanlar.com.tr ye mail atabilirsiniz.
[B][COLOR="Black"]kask.. kask... kask.... kask.......................[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)