M.Kemal / marmara üniv. de intern dr. / drmataonder@msn.com
M.Kemal / marmara üniv. de intern dr. / drmataonder@msn.com
Ben aranıza yeni katıldım. Eski 1950-1960 model bmw hastasıyım. Yıllardır almak istemişimdir. ancak bir türlü dek gelmedi. Emekli oluyorum inşallah bu sefer alacam . çift silindir. Selam
Ugur DEMİR
ANKARA-1965
05054878190
Slm, Ben Deniz 23 yasındayım Istanbul'da oturuyorum. Motosikleti ve motosiklet kullanan herkesi cok seviyorum.Kan grubum: (Arh+) Plastik hammadde ithal ediyorum. HERKESE BAŞARILAR ve KEYİFLİ KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM.
lacivertdeniz@hotmail.com
selam...2004te kaydoldum ama yeni motor (YBR 125) aldığım için yeni yeni aranıza katılmış sayılırım.ben çiçek Yalçın yaş 20 İKÜ fizik öğrencisiyim İst.da oturuyorum
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
serkan GÜRCAN yaş 23
textil kadife dokuma operatörüyüm
İST gaziosman paşa
Kanuni racer 200
serkancsa53@hotmail.com
eee bende yaziiiim bariii (bekarım)
isim:oytun
semt:istanbul
msn:thebarbarian_oytun@hotmail.com
]
Gökhan BAYRAM,yaş 18,işim karışık ve uzun,Motoruma para biriktiriyom(yeni başladım)İSTANBUL\MASLAK
gokhan2433@hotmail.com
adım -yüksel kamukuruluşunda çalışıyorum
msn- tuzcu960@hotmail.com
Yiğit YETKİN, Erenköy/Kadıköy/İSTANBUL
25 yaşındayım. Dadwy Class kullanıyorum.
yigitytkn@hotmail.com
EMRE KÖSE_YAS_17_ÖGRENCİYİM_ADANA/SEYHAN
MSN_-emrem_fbm@hotmail.com
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
Özgür Evren ASLAN, yaş:28, makina mühendisi- inşaat sektöründe çalışıyorum, msn:ozgurevas@hotmail.com, e-mail: ozgurevas@yahoo.com
death
Ad: Fatih Saglam
Yer: Zonguldak lıyım.
Meslek: Oto yedek parçacıyım
Msn: death@hayatberbat.com
Umut TORLAK
Yaş 28
İstanbul-Nişantaşı-K.Çekmece
Turizm
torlaku@hotmail.com
Bazı insanlar bir şeyi o kadar çok isterler ki, o şeyi elde edememek korkusuyla yaptıkları her şey, onlara o şeyi kaybettirir !..
Herkese merhaba,
_COOL_ : Tuğkan...
Msn: tugyurtsever@hotmail.com
26 yaşındayım. Estetik sektöründeyim
cihan hoşgür (yaş malesef 29 derbent /sarıyer/ istanbul) iş adresim maslak atatürk oto sanayi sitesinde KALE oto radyatör servis ve yetkili satıcısıyım malesef radyatörcüyüm chosgur@hotmail.com cep 0532 431 68 06
Cihan Hoşgür
Murat ERDEM İktisat mezunu Malimüşavir adayıyım (son sınavım kaldı) Hem hurdacılık hemde muhasebe ile ilgileniyorum. Msn adresim muraterdem-@hotmail.com İstanbul Esenyurttayım aynı zamanda bekarım (Sn hayat arkadaşım; keşke bu topiği okusada motorla uğraşan insanların bir serseri olmadığını eğitimli sıyrılmış en azından kendini geliştirmiş insanlar olduğunu görseydi ve dediklerini bir kere daha düşünseydi, umarım okur ve kanısı değişir.)
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
AKREPAHMET
AD:AHMET KÖSE
MSN:koseahmet_chopper@hotmail.com
YER:İSTANBUL
MESLEK:ÖĞRENCİYİM
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
selam ben özlem 24 yaşındayım acemi motorculardan biriyim
ist sarıyerde oturuyorum
selam ben murat Ankaradan. Henüz acemi bile değilim ama azmin ve benim elimden kurtulmaz bu arada hoşgeldin özlem
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
herkese selamlar. 250 regal raptor sahibiyim, pek yeni. Ankara da oturuyorum, batıkent te. 25 yaşındayım. Hala motoru tanıyorum, 800 km anca yaptım. sevgiler, saygılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)