muhammet ali erkol antalya finike diş hekimi 25 dtmalierkol@hotmail.com
muhammet ali erkol antalya finike diş hekimi 25 dtmalierkol@hotmail.com
korhan yüksel öğrenciyim korhan_yuksel@mynet.com
Aykut KARAGÖL 28 motti-t 150 şirinevler/İSTANBUL aykutkaragol@hotmail.com email+msn
Memorial Hastanesi Kroner yoğun bakım sağ. memuru
Rahmi,Yaşım 66 5-mart-1941 doğumluyum ( en yaşlınız olmaktan gurur duyuyorum ) 45 yıldır motorcuyum B-C-D-E ehliyetim var A2 yok (alamıyorum) zamanında iyi kazandım şimdi iyi yaşıyorum
pasja54@hotmail.com
ben cihan yeşil balıkesir marmara adsında yaşıyorum.afyonda gıda bölümünde okuyorum.adresim cihan_1984_@hotmail.com
champion_ufuk
Ad :Ufuk YILMAZER
istanbul
turizm
bekar )
sm ben yusuf usta trabzonluyum istanbulda oturuyom istanbul da kendişişyerim var bisiklet üzerine tabi ucuz motor kaslarım da var bisikletciyusuf@hotmail.com
ben sakaryadan özkan.nalburum aynı zamanda da turizm okuyorum..
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
sinan akdemir 27 yaşındayım istanbulda yaşıyorum evliyim diş teknikeriyim kendi işyerim var ..
msn:asildental@homail.com
ben Alper TAKAK 32 yaşındayım turizm taşıma işinde çalışıyorum
alper_timsss@hotmail.com
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
bende emine yeni üyeyim.en önemliside lubimaya54'ün sev gülüsüyüm garip gelebilir ama yedek parça işiyle uğraşıyorum.ayrıca aöf de okuyorum.bu arada henüz bi motorum yok kısmetse önümüzdeki 5 sene içinde almayı düşünüyorum
slm lar ben mehmet istanbulda yaşıyorum motor manyayım her konu görüşmek için meh.met_34@hotmail.com
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
hayati istanbul 26
cesetcik_@hotmail.com ! ** görüşmek üzere **
[COLOR="Red"][I][B]FORMA için 90 dakika değil.ÖMÜR BOYU.ayrı değil. OMUZ OMUZA Şerefsizce değil.GURURLA Skorda değil.HER MAÇTA Yuhlayan değil.ALKIŞLAYAN Oturan değil.ZIPLAYAN Puroyla değil.ATKIYLA Çekirdekle değil.BAYRAKLA TEZAHÜRATLA.Şampiyonken değil.HASRETKEN.ÖLÜMÜNE GALATASARAY'lı yaşayanlara;GERCEK TARAFTAR.denir[/B][/I][/COLOR]
Melih SARIGÜL, BURSA, 28 yaşındayım, Çok serbest çalışıyorum.
Everything is ONE...
ben murat
istanbul
28 yaşındayım
0 Rh+
thekabasakal@hotmail.com
1 haftadır işsizim-yardımlarınızı bekliyorum
kelim
[SPeeD]*Driver*
İBRAHİM SAMSA
T.DAĞ/ÇORLU
YAŞ 19
ÖSS HAZIRLIK
MSN yi unutmuşum yaw
S_iR_HoT@hotmail.com
korkarım bende yokum
adım mehmet
soyadım semacan konyadan bilgisayarcıyım semacan@entegre.com.tr
kazasız günler diliyorum...
gökhan ,kabus1111@hotmail.com
:bounce: 0546465246900
Armağan DURMAÇALIŞ
ESKİ 3.kaptan , YENİ Gemi Operasyon Sorumlusu
cep : 535 659 27 33
army_0666@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)