Selcuk 24
Meslek:stevedor
KOCAELİ/İzmit
selcukhelvacioglu@msn.com
Selcuk 24
Meslek:stevedor
KOCAELİ/İzmit
selcukhelvacioglu@msn.com
K.Sinan AKALIN - 1981
34 AT 2738 [ A Rh + ]
netmavisi@hotmail.com
istanbul / üsküdar
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Merhaba arkadaşlar,
Adım özgür
Yaşım 28 - izmir
IT sektorundeyim
Mail: oyurdusev@hotmail.com
stress yok etme makinam : VN800 :)
Selam ,
Fatosh ben, 24 yaşındayım, İstanbul - Bostancı'danım.. Yönetici asistanıyım, motor manyaıyım : ) qogılda arama yaparken sitenizi buldum we üye olmak istedim : ) beni de aranıza alırsanız memnun olurum, msn de wermem qerekior sanırım, qenelde akşamları daa raat oluorum ek bilqi olarak sundum
dontwithoutu@hotmail.com
Bir yok bir warmış, Geride kalan bir ben bir yalnızlığımmış, İnsan kaderini kendi yazar, Sonra rolünü hem oynar, Hem uzaktan bakarmış, Gel zaman qit zaman, Geriye dönüp bakınca elinde kalan, Silinmiş, örselenmiş, yıpranmış, Sadece bir awuç anıymış...
MERHABA BENDE BURADAYIM
OGÜN
KOCABAŞ
ÇANAKKALE/ÇAN
KALEBODUR SER.SAN.A.Ş
AR/GE-LABORANT
32
ogunkocabas@mynet.com.tr
merhabalar ben can özdemir öztürk
istanbul doğumluyum istanbulluyum
17 yaşıma giriyorum haziranda
lise son sınıftayım bu sene mezun oluyorum
kan grubum Arh+
emailim : ozdemir5911@hotmail.com.tr
not: eklemek isteyen arkadaşlar lütfen eklerken adresin sonundaki .tr ekini yazmayı unutmasınlar
Kask tak!
Merhabalar ben Mücahid ÇABUK. Balıkesirliyim.
İstanbulda ikamet etmekteyim. Bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.
Bir yazılım firmasında part time çalışıyorum şimdilik.
mucahidcabuk@hotmail.com
bende yokum yaa: ben enes 23 yaş acil servis personeli benenesdedim@hotmail.com tokat niksar
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Bende Harun. Çorlu'dan. Hyosung-Truva Çorlu Bayisiyim..
Adım Kıvanc 26 yasındayım . İzmir Dikili de Bilgisayar satıs servis ve internet hizmetleri veren bir isyerim var . kivanctf@hotmail.com
Benide ekleyin arkadaşlar özellikle asya 125t kullanan arkadaslar eklesin yaz geliyor haftasonu gezileri bizleri bekliyor bu arada istanbul avrupa yakasındayım reklamcıyım gokhan_duzalan@hotmail.com
Adım Sedat İstanbuldayım Boğaziçi bilgisayar mühendisliği 3. sınıftayım... dark_kenya@hotmail.com buda msn adresim (( motorum yok ama olcak inşallah))
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Selam ben Önder Özdogan..26 yaşındayım motorum yok olucak ınsallah..onder_ozdogan54@hotmail.com msn adresım baska bır forumda yonetıcıyım oda bısıkletforum..ıkı teker uzerıne bayagı bılgı yogunlugum var..
Herkese selamlar..iyi çalışmalar
[B][FONT="Century Gothic"][CENTER][SIZE="2"][COLOR="Red"][I]Önemli olan varmak değil Yolda olmaktır...!![/I][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/FONT][/B]
fraktal
Onur Aktürk 26m
location=? henüz sabit değil, bir süre Mersin
Psikolog
A Rh+
lizard_king_raptor@hotmail.com
makineler;
4 teker: Vw 1303
2 teker: Umarım 2006'da
istanbuldayım.1985 doğumluyum,pis işlerle uğraşıyorum nissan marka aracı olanlara yardımcı olabilirim
u_canpolat@hotmail.com
ist.a geri dönucem yakında.. dolmabahce ışıklarda cam silerim, fedailik yaparım ha birde tahtakalede cd sattım bi ara..
aslında grafik tasarımcı olucam ama bakalım zaman ne gösterecek
82 doğumluyum.cocukluğunu doyasıya yasamış aynı zamanda teknolojiyede aşikar en sanslı nesile uyeyim
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
yahu biz eski üyeyiz.bizniye yokuz buradaaaa
heralde buraya yazanlar eklendi. ozaman :
ben murat ,aslen eskişehirliyim. İTÜ ELK müh. 3 sınıf öğrencisiyim. okul bitmiyorr bi türlü. motor sporları,yüzme, tenis, tasarım ile ilgiliyim. istanbul maslaktayım ,arada bir haftasonları da eskişehirde
ama alabilirsek şu gt250 cometi bundan sonra heryerdeyim muritu@hotmail.com
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Tansel AKCABAS
Pendik/İSTANBUL
Uluslararası Taşımacılık ve Gümrükleme
B RH +
tansel_74@hotmail.com
motor: regal raptor
İSMİM BAKACI ARSEL_52@HOTMAİL.COM
İSMİM BANKACI ARSEL_52@HOTMAİL.COM
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)