Ben Tanis İstanbul/ Büyükçekmeceden halilkupcu@hotmail.com
Ben Tanis İstanbul/ Büyükçekmeceden halilkupcu@hotmail.com
herkese merhabalar!
hasan, İstanbul marmara üniversitesinde öğrenciyim
ogamebaas@hotmail.com
Merhaba
Kayhan, 30
Bulgaristanda yasiyorum
Ithalat - Ihracat yapiyorum
ısmım olcay yasım 21 ıstanbulluyum anadolu yakasın da yassıyorum.su nada turkcell abone merkezınde calısıyorum.
[I][B][U][/U][/B][/I]MOTOSİKLET:ÖZGÜRLÜGÜN TEKER TAKILMIŞ HALİ...[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
olcay_demirkan@hotmail.com msn adresım
[I][B][U][/U][/B][/I]MOTOSİKLET:ÖZGÜRLÜGÜN TEKER TAKILMIŞ HALİ...[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
birkan,
67'liyim. makina mühendisiyim. özel sektörde çalışıyorum.
izmirde yaşıyorum.
birkanemiroglu@gmail.com
Ahmet Kemal KILIÇ 16 yaş öğrenci KILIC31_6@hotmail.com herkesin her türlü derdini dinlerim herkes kayıt yapabilir
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
nicktir@hotmail.com
nicktir: serkan,izmirliyim 26 yaşındayım ve renault'ta satış danışmanıyım
desperadost1@hotmail.com sevgiler
selamlar...tyavuzozdemir.istanbul 38 yaş,insaat ve dekorasyon işleri yapıyorum.bmw r1100 rt ve bmw gs1150 advanture motorlarım var. tyavuzozdemir@hotmail.com tyavuzozdemir@yahoo.com tyavuzozdemir@gmail.com bana ulaşabilirsiniz..
Artık ben de buralardayımmsn adresim hdemirkan1@hotmail.com
web sitem www.hdemirkan.kimdir.com görüşmek üzere hoşça kalın...
H.DEMİRKAN
[COLOR="Red"][B]"I NEVER SLEEP LIKE MY CITY! SO I CANT HAVE DREAMS!.."[/B][/COLOR]
durmuş--ist--30 durmustit@msn.com
zfr31@hotmail.com
Zafer Yağmuroğlu
Ankara, Akdere
30 yaş. PC teknisyeni (Arçelik)
Ramzey QM250
Barış Çelik 20 yaşındayım bilişim teknolojileri teknisyeniyim gebze de oturuyorum İstanbul sütlüce de çalışıyorum.
freexander@hotmail.com
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
A RH ( + )
Cemil Kaynak 25 yaşındayım
Muhasebe ciyim.
İst/Esenyurt oturuyorum..
redkit1980@hotmail.com
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
adım burak istanbul acıbadem de oturuyorum
makina teknisyeniyim.
yaş27
b_oksuz@hotmail.com
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
Mustafa Yılmaz GÜLERYÜZ Kavacık- Beykoz Yaş 23
myguleryuz@hotmail.com
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
Altuğ Akdoğan
27M Feneryolu/İstanbul
Endüstri Müh.
akdogan79@gmail.com (msn'e bu adresle bağlanıyorum)
Selam, ben Ufuk nathali,ingilizce öğretmeniyim, aslında mersinliyim ama 1,5 sene once istanbula atandım....
Tam bir tesadüf sonucu bindigim motosikletle once avrupayı , sonra uzakdoğuyu arşınladım... koltuktan indiğimde artık bir moto bagımlısı olmuştum... Erkek arkadaşımla çıktığım yola kendi başıma devam etmek istedim ama kötü kader, yollarını bilmediğim bir şehre atadı.Ve bu şehri ogrenene kadar yine erteledi motosiklet alma niyetimi... Bu sayfayı görünce hemen üye olmak istedim... ve etkinlige katılan arkadaşlar... davetlerinizi bekliyorum... ufuk_cor@yahoo.com
beni de beni de
xxx@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)