Yeni geldik..
eser erim, 21, bursa...
öğrenciliğin garibanlığıyla sürünüp gidiyoruz
gurbette... şu an motorum yok ne yazık ki, ama
biri çıkıpta bana yardım eder ve bildiklerini aktırırsa hemem olicek..
herkese sevgiler ve izmir'ime de..
Yeni geldik..
eser erim, 21, bursa...
öğrenciliğin garibanlığıyla sürünüp gidiyoruz
gurbette... şu an motorum yok ne yazık ki, ama
biri çıkıpta bana yardım eder ve bildiklerini aktırırsa hemem olicek..
herkese sevgiler ve izmir'ime de..
Bende Alfie.. Listede yokum diye yazıyorum. Otelciyim. 25 yaşındayım. Motor olarak VespaET4-150'im var. (Biras küçük gelmeye başladı gerçi, satıp SuperSport'a geçme niyetim var.)
Tanışmak isteyenler için msn adresim. mynameisalfie@hotmail.com
Selam çok geç olmadan bende yazayım dedim. Bilgisayar işindeyim, ayrıca matbaa işleri yapıyorum. 1972 liyim, evliyim, bi kedi, bi de köpek babasıyım bende diğer yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim... Ehliyetimi önümüzdeki hafta teslim alıcam inşallh ve bu fuar zamanındada bi motor sahibi olmayı umut ediyorum. Site de bilgilerini paylaşan tüm kıdemli-kıdemsiz üyelere canı gönülden teşekkür ederim...
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
selam 16 yasındayım ve sanırım aranızda en genç motorcuyum ögrenciyim tabiki msn haydar_shark90@hotmail.com ve haydar_shark90@yahoo.com
iki tekerci arkadaşlar merhaba..
hsnbsr@hotmail.com24 yaşındayım,muhasebeciyim
bayrağa uzanan eller kırılsın!!!
Bilmiyom ben daha önce yazmıştım ama kayboldu galiba yine üyede değiliz ama neyse serhat_atatan@hotmail.com
Matbaa ve Reklamcılık EDİRNE 25 yaşındayım bence bukadar yeter diyom. herkeze'de selamlar....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
selam.Ben erol motorsikleti bir yaşam tarzı olarak gören insanlara kocaman merhabalar.şimdilik Asya T1' im var.Ama illaki bir gün Honda Silverwing olacak.
yakisiklimotor@hotmail.com motorsiklet tamircisiyim 19 yaşındayım....
motosport_mt@hotmail.com adım Fatih, Konyalıyım, 20 yaşındayım, öğrenciyim ve futbolcuyum aynı zamanda da hız tutkunuyum
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
Merhaba,
Ben Ergün Gündoğar, İstanbul Anadolu Yakası Maltepede oturuyorum, bir süredir üyenizim, fuarda da standınızda yarışmaya kayıt oldum almak istediğim regal raptor motor fuarda vardı, inşallah yakında ehliyetimle birlikte güzel bir motora sahip olacağım.
İst Üni Orman Müh okuyorum, msn ve mail adresim: divinity666tr@hotmail.com ulaşmak isteyenleri beklerim. Kan grubum AB Rh+.
Emre.Adana.18.ziraat müh öğrencisi(ing hazırlık).şu an çiçekçilik fidancılık yamaş paraşütü ve scuba ekipmanları pazarlama hazırlığı yapıyorum inşallah işimi kurunca reklamımı yapacağım. ehille_01@hotmail.com
adım mehmet bilgin 2 sene önce soyadım değişti kılıç tı bilgin odu 1986 doğumluyum 2 teker bağımlısı bir genç arkadaşım iskenderundan sevgiler mehmet bilgin msn mehmetkilic31@hotmail.com
Yaş 39, Muğla'da yaşıyor ve burada açıkça yazamayacağım gizlilik gerektiren bi işte çalışıyorum.(ama kimseye söylemezseniz bir ara yazabilirimde)
Aytaç
30 (Malesef 18 Martta)
Elektrik teknikeri (PLC Otomasyon)
msn:aytacsakalli@hotmail.com
Safranbolu/KARABÜK te oturan 60 yaşında sanayicicyim.İlk motosiklet
ehliyatimi 1960 yılında aldım.30 sene yaz kış motosklet kullandıktan sora bir süre ara verdim.Ama içimdeki heyacan ve aşkhiç durmadı.İki gün önce bir yamaha
xmax 250 aldım.henüz pilakası cıkmadı.60 klm.yaptım.performansı ve çok iyi
150 klm.gördü.ama çok kısa süre çünkü rodajda.Zaten bu hıza mraktan çıktım.
yoksa kesinilk le trafik kurallarına uyarım.30 sene hiç kaza yapmadım ve düşmedim.Bütün üye arkadaşlara sevgilerimi sunar,sıhatli ve kazasız günler dilerim.
Durmuş Aksoy
İstanbul, 1961 doğumluyum.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirim.
durmusaksoy@hotmail.com
Enis KARAALİ 25 yaşındayım polis gazetesi antakya temsilcisiyim.ayrıca karate dersleri veriyorum ve ayrıca m. kemal üniversitesi elektronik bölümünde okuyorum... msn adresim karaalienis81@hotmail.com sohbet etmek isteyenleride beklerim
bende hakan 22 yaşındayım marmariste yaşıyorum ama eskişehirliyim astsubayım hakanincegul@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)