BoraBora Geldi (Bora Eris Bandirma)
-
Merhaba Motorcu Dostlar,
Belki beni diger sitelerden taniyanlar vardir, ama tanimayan arkadaslar icin kisa bir giris yapayim.
30 Yasindayim.
Evliyim,
Bandirmaliyim dogma-buyume,
Istanbul Universitesi Isletme Fak.liyim,
Ticaretle ugrasiyorum,
Motosiklet kullanmayi ve yollarda olmayi cok seviyorum;
Motorcu olma'nin Hayatta verdigim en iyi karar oldugunu dusunuyorum ve severek kullaniyorum, sagligim ve imkanlarim elverdigi surece omur boyu da vazgecmeyi dusunmuyorum.
Hepinize Bandirmadan kucak dolusu sevgiler ve selamlar gonderiyorum (buradaki 20-25 motorcu arkadasimin adlarina da...)
ve Iste Ben ve motorum
Yolu Bandirma'ya dusen arkadaslari her zaman beklerim, bi cay icmeden gecmeyin..
Reklamlar
-
Hoşgeldin abi . Benim baba tarafıda Balıkesir/Gönenlidir. Memelekete geldiğimde belki görüşürüz ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
Selam Metal,
geldiginde goruselim, Gonende de epey motorcu var bu arada haa, arasira ziyaretlerini gidiyoruz.
Gorusmek uzere
-
Hosgeldiniz.
Bende gecen ay sizin oralara dogru bir geziye cikmistim. Gercekten cok guzel yerler...
-
Erdekte yanılmıyorsam halamların kampı olacak. Halamın kocasına kısaca Deli Zeki derlerdi . Rahmetli oldu 2-3 sene önce, zeytin bahçeleri falan var abi belki tanırsın. Gönenide eğer iyi bilirsen Şenkul 'lar vardır. Büyük babam Gönen kaymakamıydı. 2 veya 3 kere Gönene geldim 23 yıllık yaşamımda ama doğasına ve havasına hasta oldum (kızlarıda bir başka tabii ). İlerde emekli olursam inşallah oradayım ...
-
hoş geldin arkadaşım....
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
-
hoş geldin 2 hafta önce sanırsam senin dükana uğradık lastik satışı yapan bir yerin var galiba. bandırmaya mont. dizlik motor yan çantaları almaya geldik. pek hesaplı gelmedi bizde erdekten almıştık. karacabeye yolun düşerse beklerim. kime sorarsan gözterirler yıldız reklam. eğer hala çalışıyorsam sartende de olabilirim. beklerim. ehliyeti alayım bizim buradaki arkadaşlarla bir ara sıcak bir çayını içmeye geliriz. ama önce seni bekleriz. bu arada motorun çok güzeldi. beyendik.
-
Hoşgeldiniz
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
-
MeTaL adlı üyeden alıntı
Erdekte yanılmıyorsam halamların kampı olacak. Halamın kocasına kısaca Deli Zeki derlerdi
. Rahmetli oldu 2-3 sene önce, zeytin bahçeleri falan var abi belki tanırsın.
Tanimam mi Zeki Amcayi, kulustur bi jipi vardi biz cocukken
Hilal Ablanin babasindan bahsediyosak dogru insandan bahsediyoruz
bizim yazlik da tam onlarin arkasinda...
Hosgeldin diyen arkadaslar; HOSBULDUM...
-
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************
-
borabora, evet Hilal halam olur benim 6-7 senedir görmüyorum. Birde Yıldız halam vardı. Bu arada o külüstür jipi eskiden hatılıyorum, beni bundan 10-12 sene önce gezdirmişti kırmızı ü-stü açık bişi çok zevkliydi tabii. Neyse tekrardan hoşgeldin ...
-
borabora, Hoşgeldin Kardeşim...Sefalar getirdin...
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
-
borabora, hosgeldin dostum.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
aramıza hoşgeldin
-
borabora, hoşgeldin. Hayallerimdeki motoru sürdüğünün farkında mısın
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
-
Hosbulduk arkadaslar,
tesekkurler
sevgiler.
-
Lutfen ozel mesajinizi kontrol edermisiniz. Cevap vermek zorunda degilsiniz biliyorum ama cevaplarsaniz sevinirim.
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler