motor sevdam uzun zamandır vardı fakat kendi motorum olmdığı için sürekliliği yoktu ama artık motor alma vakti geldi e tabikide motosiklet.net üye olma zamanıda herkese slm ve kazasız sürüşler dilerim berk başeken
motor sevdam uzun zamandır vardı fakat kendi motorum olmdığı için sürekliliği yoktu ama artık motor alma vakti geldi e tabikide motosiklet.net üye olma zamanıda herkese slm ve kazasız sürüşler dilerim berk başeken
a s aramıza hoşgeldin berk
98 Beygir.....
merhaba aramıza hoş geldin dostum ... iyi eglenceler dilerim
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
aramıza hoşşgeldin dostum ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
teşekürler arkadaşlar benim gibi deliyi arnıza aldığınız için:)
hoşgeldin iyi forumlar.sorun değil biraz delilik bende de var
a.s aramıza hoşgeldin..
kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle ..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
hepimise deli gözüyle bakılmıyo mu zaten motosiklet sevdamıs yüsünden yani burası deli dolu kasma kendini
deli h.g. hadi iyi eğlenceler
hoşgeldin sefalar getirdin
aramıza hoş geldin
nasıl bi motosiklet düşünüosun? fiziksel özelliklerini yazarsan belki tarzına göre bişiler bulunabilinir
hoşgeldin................
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
kardeşlık aramıza hoşgeldiniz
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
merhaba berk. aramıza iyi eğlenceler iyi forumlar...
[COLOR="Red"][B]Hayat üç buçuk ve dört arasındadır. Ya üç buçuk atarsın yada dört dörtlük yaşarsın...[/B][/COLOR]
Hoşgeldin kardeş.
Boşver akıllı olup dünyanın çilesini çekeceğine deli ol dünya senin çileni çeksin İşe yarıyor...
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Aramıza Hoşgeldin
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
hoşgeldin aktif kalman dileğiyle
hoşgeldin asl pls................
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)