merhaba, siteyi uye olmadan takip ediyordum, simdi uye de oldum 26 istanbul, suan calismiyorum. Motor yok, belki bigun olur... cok istiyor oldugumda alacagim.
merhaba, siteyi uye olmadan takip ediyordum, simdi uye de oldum 26 istanbul, suan calismiyorum. Motor yok, belki bigun olur... cok istiyor oldugumda alacagim.
waybe etkilendim doğrusu....jertec adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin jertec'ciğim
jertec, Hoşgeldin Motorun ilk başlangıcı Artçılık zaten daha sonra bi bakmışssın Rüzgarla yarışıyorsun. İstedigin motora kavusman dileği ile
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
öyle birini tanıyosan inme hiç arkasından
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
selam jertec bu sitede olduğuna göre sanada bulaşmış birşeyler.kendini hazırla yavaş yavaş bir motor almaya.maalesef bu işten kurtuluş yok.saygılar
valla benim eşimde seninle aynı şeyleri söylüyor
muhtemelen sen bir bayansın motoru kullananda ya sevgilin yada kocan yanılıyo olabilme ihtimalim çok düşük
dur babanda olabilir hatta sevgiliihtimalinden koca ihtimalinden dahada yüksek senin can güvenliğini senden çok düşünene babandır
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Aramıza artçılığı daha çok sevsen bile hoşgeldin nickini de artçı olarak alsaydın daha güzel olurdu
Artci olmaktan kendi motorumu kullanmaya terfi edecekmiyim bunu zamanla gorecegiz, yine burda olursaniz mutlaka sizinlede paylasirim zaten. Bu arada BBRR, ilk tahmininiz dogru Babamin beni korumasi sanirim ancak motor fikrine muhalefet etmekle olur. Gerci bellide olmaz artci olma fikrime alistigina gore kim bilir, belki zamanla..
jertec aramıza hoşgeldin
ben bir an kızımı düşününce babandır dedim şu an benim kızım henüz 2 yaşında deil ama artçım
7-8 yaşına gelince yamaha nın 50 cc çocuk crossları var onlarla başlıyacak ve baba kız dağ tepe yapacaz 17-18 de değme motorcu olcak
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin...sefalar getirdin..
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
hoşgeldin jertec. kendi yolunu kendin çizmek istediğinde artık artçılığın kesmediğine kanaat getireceksin. hayırlısıyla sen de artçının canını kendininkinden daha önde tutar olursun (:
en azından benim sabit artçım olmasa da ben hep öyleyim (:
amin diyor başka söze gerek duymuyorum (:BBRR adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hoş geldin aramıza jertec, herşeyin zamanı var zamanı geldiğinde kendini motor üstünde rüzgara çarparken yüzünü bulursun o yüzden sabret kendine dikkat et
SLM.BEN ERTAN BARTINDAN BEN TAM BİR MOTOR HASTASIYIM,MONDİAL MOTORUM VAR PARAM YETSE DAHADA KALİTELİ MOTOR ALIP RÜZGARLA HIZ YAP :: ACAĞIM.YENİ ÜYEYİM ARTIK BENDE SİZLERLEYİM
SLM.BEN ERTAN BARTINDAN BEN TAM BİR MOTOR HASTASIYIM,MONDİAL MOTORUM VAR PARAM YETSE DAHADA KALİTELİ MOTOR ALIP RÜZGARLA HIZ YAP :: ACAĞIM.YENİ ÜYEYİM ARTIK BENDE SİZLERLEYİM
aramıza hoşgeldin
ERASER WİLL COME BACK
hadi hadi naz yapma sende istiyorsun motor yoksa ne işin var bu sitede motor özgürlük anlatır,motor bir yaşam felsefesidir,motor yaşamaktır bunu unutma sende geliceksin aramıza zaman geçince diyeceksin ulan hakkatten doğruymuş bu söyledikleri diye işte o zamanı bekleme gel yanımıza beraber rüzgarın sesini dinleyelim....
hoş geldin.
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)