Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

slm

REKLAM ALANI

merhaba, siteyi uye olmadan takip ediyordum, simdi uye de oldum 26 istanbul, suan calismiyorum. Motor yok, belki bigun olur... cok istiyor oldugumda alacagim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Re: slm

Alıntı jertec adlı üyeden alıntı
    motor tepesinde sizin can guvenliginizi sizden daha cok dusunen biriyle surus yapmanin manevi hazzi hic biseye degisilmezmis gibi geliyor
    waybe etkilendim doğrusu....

Hoşgeldin jertec'ciğim

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    jertec, Hoşgeldin Motorun ilk başlangıcı Artçılık zaten daha sonra bi bakmışssın Rüzgarla yarışıyorsun. İstedigin motora kavusman dileği ile
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    öyle birini tanıyosan inme hiç arkasından
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

assi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway 150 superlight 34 zd 0765
    selam jertec bu sitede olduğuna göre sanada bulaşmış birşeyler.kendini hazırla yavaş yavaş bir motor almaya.maalesef bu işten kurtuluş yok.saygılar

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla benim eşimde seninle aynı şeyleri söylüyor
    muhtemelen sen bir bayansın motoru kullananda ya sevgilin yada kocan yanılıyo olabilme ihtimalim çok düşük
    dur babanda olabilir hatta sevgiliihtimalinden koca ihtimalinden dahada yüksek senin can güvenliğini senden çok düşünene babandır
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aramıza artçılığı daha çok sevsen bile hoşgeldin nickini de artçı olarak alsaydın daha güzel olurdu

assi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway 150 superlight 34 zd 0765

Artci olmaktan kendi motorumu kullanmaya terfi edecekmiyim bunu zamanla gorecegiz, yine burda olursaniz mutlaka sizinlede paylasirim zaten. Bu arada BBRR, ilk tahmininiz dogru Babamin beni korumasi sanirim ancak motor fikrine muhalefet etmekle olur. Gerci bellide olmaz artci olma fikrime alistigina gore kim bilir, belki zamanla..

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    jertec aramıza hoşgeldin
    ben bir an kızımı düşününce babandır dedim şu an benim kızım henüz 2 yaşında deil ama artçım
    7-8 yaşına gelince yamaha nın 50 cc çocuk crossları var onlarla başlıyacak ve baba kız dağ tepe yapacaz 17-18 de değme motorcu olcak
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

LaCiVerTSaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    hoşgeldin...sefalar getirdin..
    Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
    Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
    http://www.setcom.com.tr

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    hoşgeldin jertec. kendi yolunu kendin çizmek istediğinde artık artçılığın kesmediğine kanaat getireceksin. hayırlısıyla sen de artçının canını kendininkinden daha önde tutar olursun (:

en azından benim sabit artçım olmasa da ben hep öyleyim (:

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    jertec aramıza hoşgeldin
    ben bir an kızımı düşününce babandır dedim şu an benim kızım henüz 2 yaşında deil ama artçım
    7-8 yaşına gelince yamaha nın 50 cc çocuk crossları var onlarla başlıyacak ve baba kız dağ tepe yapacaz 17-18 de değme motorcu olcak
    amin diyor başka söze gerek duymuyorum (:

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Hoşgeldin ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

hoş geldin aramıza jertec, herşeyin zamanı var zamanı geldiğinde kendini motor üstünde rüzgara çarparken yüzünü bulursun o yüzden sabret kendine dikkat et

subkutan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    SLM.BEN ERTAN BARTINDAN BEN TAM BİR MOTOR HASTASIYIM,MONDİAL MOTORUM VAR PARAM YETSE DAHADA KALİTELİ MOTOR ALIP RÜZGARLA HIZ YAP :: ACAĞIM.YENİ ÜYEYİM ARTIK BENDE SİZLERLEYİM

subkutan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    SLM.BEN ERTAN BARTINDAN BEN TAM BİR MOTOR HASTASIYIM,MONDİAL MOTORUM VAR PARAM YETSE DAHADA KALİTELİ MOTOR ALIP RÜZGARLA HIZ YAP :: ACAĞIM.YENİ ÜYEYİM ARTIK BENDE SİZLERLEYİM

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    aramıza hoşgeldin
    ERASER WİLL COME BACK

hadi hadi naz yapma sende istiyorsun motor yoksa ne işin var bu sitede motor özgürlük anlatır,motor bir yaşam felsefesidir,motor yaşamaktır bunu unutma sende geliceksin aramıza zaman geçince diyeceksin ulan hakkatten doğruymuş bu söyledikleri diye işte o zamanı bekleme gel yanımıza beraber rüzgarın sesini dinleyelim....

hoş geldin.
    motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler