aramıza hosgeldın arkadasım ıyı vakıt gecırmen dılegıyle umarım ıstedıgın cbrı alırsın
aramıza hosgeldın arkadasım ıyı vakıt gecırmen dılegıyle umarım ıstedıgın cbrı alırsın
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Yaw anlamıyorum bu 125liğin gerçek piyasası nedir.
İki tekere yıllarını vermiş bikaç kişiye sordum da bu motora 3000 lira çok diyo, beğendiğim motoru servise göstermeye gidiyorum hondacı usta 2000-2500 e tertemizini bulursun bekle diyo. Ama 20000 km deki sağını çatlatmış solunu değiştirmiş motorlara millet 3500 lira fiyat çekiyo.
Biraz daha arasam mı diyorum yoksa milletin ne dediğini kulak arkası edip kazıklansam mı
selamlar bende yeniyim bende varımmm
hoş geldın katılımcı olman dıleklerımle cbr 125 iyi makına
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Arkdasım hosgeldın aramıza Valla bende bu Cbr125 ı almak ısteyenlerı anlamıyorum Tabı zevk meselesı ama cok ince kalıpsız bi makına 2.si cok pahalı etmıcenı dusunuyorum 3.su ve en onemlısı yedek parcaları cok pahalı.Ha cok saglam oldugu kalıte bı makına oldugu yakıtınnda gayet ıyı olduguda bır gercek.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Anlamicak bişey yok ki, bu paraya scooterdan başka bişey alamamak ve gaz kesmeden 130-140 la sorunsuzca istediği her yere gitmeyi planlayan biri için başka seçenek yok. Eğer tipine bakarak alcak olsaydım hyosung rt 125 istiyodum ama hava soğutmalı istemiyorum...
bu durumda cbr kaçınılmaz oluyor ister istemez
hoşgeldinnnnnnnnn.safalar getirdinnnnnnnnnnn
kullanmasını bilirsen hyosunglar iyidir
Fuara kadar beklemek ve yeni motor alma hevesindeki cbr 125 kullanıcılarının elindeki motoru nakite dönüştürme ihtiyaçlarından faydalanmak en mantıklısı gibi gelio bana.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)