Herkeze slmlar ; adım fatih , bi motosiklet Sever olarak aranızdayım ; henüz bi motorum yok ama yaza doğru bi caracal düşünüyorum ; gecen yıl hussar ım vardı pert oldu(Tırın altında) ; herkeze kazasız sürüşler dilerim.
Herkeze slmlar ; adım fatih , bi motosiklet Sever olarak aranızdayım ; henüz bi motorum yok ama yaza doğru bi caracal düşünüyorum ; gecen yıl hussar ım vardı pert oldu(Tırın altında) ; herkeze kazasız sürüşler dilerim.
hoşgeldin hocam ama dikkat tıra bişi olmadı dimi soğuk espiri sıcak bi karşılama Allah kazasız belasız sürüşler versin hepimize...
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
valla hussar sağlamdı ben ztn kaçtım ama tır taklı attı asıl zarar tırdaydı..
Teşekkürler amin cümlemize..
aramıza hoş geldin
istediğin motoruda kısa zamanda alırsın umarım
hosgeldın umarım ıstedıgın motoru alıp tırın altında dııl yollarda kullanırsın ıyı vakıt gecırmen dılegıyle
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
aramıza hoşgeldin.kaza için geçmiş olsun.bu arada 1 saat önce falan arkadaşın caracal'ını kullandım.gerçekten güzel motor.rahat,seri birde jantlar çok hoşuma gitti.
Drift Religion
valla inşallah bende en kısa zamanda alır bi denerim teşekkürler..cvbn için bedejantları çok beğeniyorum bu arada..
Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi,
Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi.
hoşgeldin.........................
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
hoşgeldin,tırı bile devirdiysen daha seni kimse deviremez
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hoş geldin kardeş allah kıimseye kaza bela vermsin umarım en kısa zamanda motor alırsın allah gönlune gore versın ...
selam arkadaslar
hoşgelmişsen kardeş!!!!!!!!!!!!!!!!
arramıza hoşşgeldin dostum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hoş sefalar getırdın kardeş şimdiden alacagın motor hayırlı olsun
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)