yaza kadar beklemene gerek yok az kaldı havalar bıraz daha ısınsın hadııı mangal yellemeye bu arada aramıza hosgeldın tum gazıantep mt adına beklerız aramıza kib motorun da hayırlı olsun
yaza kadar beklemene gerek yok az kaldı havalar bıraz daha ısınsın hadııı mangal yellemeye bu arada aramıza hosgeldın tum gazıantep mt adına beklerız aramıza kib motorun da hayırlı olsun
Aramıza hoşgeldin nihat kardeş. Bu arada motorunda hayırlı olsun. İlk işin adam akıllı kalite bi kask al. Sonra başını taşlara vurma.
4 tane alıp 4 ayda eskiteceğine 4 tane parası ile birtane adam akllı al ömür boyu kullan.
Grup a yeni giren biri var onunda yaşı küçük fakat Sen kazana düştün hep çömez olarak kalacaksın
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
hoşgeldin
sende bu zehiri almışın gari adam olmazsın
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
sağol kardeş eyvallah ya kaliteli kasklara baktımda çok pahalı 450-500 lira yani altımdaki motorun fiyatı belli ama daha uygun kaliteli kasklar varsa 100-150 liralık alabilirim markası falan varsa söyle bir bakıym nette.
bu arada ben hep niye çömez kalıyorum en alt devre ben olduğum içinmi
ben bu zehiri 15 yaşında aldımturuncu (153 peugeot) forever
uzun süre motor kullanmadım şimdi tekrar
arkadaşlar tekrar cümleten hoşbulduk
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
ARAMIZA HOŞGELDİN
Aramıza hoşgeldin
oo hemşerim.. hoşgelmişsin yoorum
forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle abicim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)