Başbelanız olarak geldim:)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hoş geldin. Umarım istediğin makineye kavuşursun.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
Hosgeldin kalici olman dilegiyle.
insallah kavusurusun maddi yollarinla istedigin bir motora
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
teşekkürler arkadaşlar , zaten motoru alabilmek için çok uçmadım gönül neler istiyorda, biz asya motordan geçiyoruz
-
hoş geldin aramıza.inşallah enyakın zamandakavuşursun motoruna
ikinci el niye düşünmüyorsun
ben senin yerindeolsam hep artcı olurdum:((((saygılar
-
araıza hoşgeldin dostum .. umarım istedign motoruna kavuşursun ,,, cros motor iyi seçim .. tekrar hoşgeldin
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
umarım ıstedıgın motora kavusursun dostum ama kucuk bır sorun var sanırım senetle motor satan yer yok benım bıldıgım kadarıyla ,bayılerın hepsı ya pesın ya kredı kartı yada anadolu cetelem tarzı fırmalarla calısıyorlar
-
kardeşim aramıza h.g buda başlangıçtır işte
senı anlıyoruz tabıkı senetle almak bıraz zor anca tanıdık olucak öle verırler fakat ayda 400 ytl kenara atarsan yaza kadar bence ıstedgın motoru alırsın diye düşünüyorum
-
duyduğuma göre ruhsatı rehin bırakarak alabiliyormuşsun ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum
-
Hoşgeldin ve inşallah kısa zamanda kavuşursun motoruna...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
-
theriontrgy adlı üyeden alıntı
duyduğuma göre ruhsatı rehin bırakarak alabiliyormuşsun ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum
evet rehınlı alabılıyorsun ama yınede senet yapmazlar gıbı gelıyo tam bır bılgım yok
-
inşallah sizinle "yav geçen gün bayırlara gezi yapmışım ne gündü be" tarzı muhabbetlerim olur saygılar..
-
-
theriontrgy adlı üyeden alıntı
Bi motorum olsun adını "sarı gelin" koyayım
onunla yaşayayım, üstünde uyuyayım istiyorum..
bide sahte nikah oohhh varmı ötesi ama araba alacağında dikkat et üstüme
kuma getiridin diye yolda bırakmasın
bak hoşgeldin demeyi unuttum hoşgeldin kardeşim umarın istetiğin motoru istetiğin şartlarda alırsın
-
-
-
Hoşgeldin.
Seninde motorun olur inşallah
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
"ennginn" dostum çok güzel bir imza attın.. arkadaşlar bu kadar güzel temenni ve dualar varken alırım heralde bu motoru hepinize çok sağol, foruma güzel bir giriş yaptım sayenizde teşekkürler
Sen giderken biz dönüyorduk diyenler! Birde beraber gidelim bakalım kim daha önce dönüyor :bounce:
-
sen sen ol borçla al-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bi dost
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)