ytü lü olmazmı?
ytü lü olmazmı?
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
o da olur, ama seninle zaten görüştük, itülülerle daha hiç karşılaşmadım da onun için
ahh ahh ducatinin racing modelleri beni bitiriyor ..tartacak gücüm olsa hiç düşünmmemç.bu konuda iii bir seçim yapmışın..
Hoşgeldin Duccati fan aramıza... :
ewt yoldan çık istersen tarlaya gir hiç bişi olmas wallahi ama gelde racing le yap bunu euheuheilnapoli adlı üyeden alıntı
:bestmt:
Enduro ile de hız tutkunu tatmin edemezsin Adrenalin salgılamak istiyorsan racing şart...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
sen o zman biraz köylere çıkmalısın. vey a şehirden uzak mekanlara. eğer trabzona yolun düşerse gel. ben sana adrenalin yaşayacagın yerlerı tek tek göstereim.ilnapoli adlı üyeden alıntı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Hoş geldinizzzz!!!
Arkadaşlar ya illa bununla ilgili bir şeyler konuşulor her forumda
racing mi ;enduromu;cross mu;chopper mı;scooter mı ;mobiletmi
işte herkesin zevki farklı arkadaşlar bırakın yahuuu zevkler ve renkler tartışılmaz derlermiş
evet arkadaşım ben her zman derim. bırakın milleti ne yi istersen onu alsın. yok suju al bunu al. ama yinede racıngten baska alınmaz ama alana yazık. baska sye para verilirmi
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
hoşgeldin...
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
yaa ben samsunluyum köy falan sorun değil yani... buluruz bir tarla bahçe...
bence motosiklet aşkı=iki tekerlek aşkı, yani enduroymuş, racingmiş, choppermış hepsinin tadı farklı hiç bişey değişmez...
Şimdiki üyeleri , geçmişe götürüyoruz.
Bakalım siteye ilk geldiklerinde nasıl karşılanmışlar...Hehehe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)