herkese merhaba;
adım Akif. 1 hafta önce sipariş verdiğim motosikletim kanuni tiger s yarın kavuşuyorum. sizlerden çok bilgi alacağımı tahmin ediyorum.
herkese merhaba;
adım Akif. 1 hafta önce sipariş verdiğim motosikletim kanuni tiger s yarın kavuşuyorum. sizlerden çok bilgi alacağımı tahmin ediyorum.
Aramıza hoşgeldin
Yeni motosikletinin hayırlı uğurlu olmasını,kazasız belasız sürüşler diliyorum..
Ehliyet ve korumalar tamdır umarım..
aramıza hoş geldin dostum ..
yeni motosikletin hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanman dilegi ile
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz...
Hoşgeldiniz sayın üyemiz,birazdan hostes kızlarımız gereken ilgi ve alakayı gösterecekler,lütfen emniyet kemerinizi bağlayınız.Korumalarınızı ve en önemlisi kaskınızı takmadan asla yola çıkmayınız
Tekrar Tekrar hoşgeldiniz efem,doğru yerdesiniz
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
hoşgeldin
motorun hayırlı olsun şimdiden
facebook.com/kaskafa
hoş geldin sefa getirdin...
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
Hoş geldin, yeni motoruna zevk alarak binersin, bu sitede her konuda bilgi edinebilirsin
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
hoşbulduk. mesajı yazalı 20 dk oldu bayağı cevap gelmiş. sevindim.
hoşgeldin
yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah...
yenı motorun hayırlı olsun granajların asvalt gormesın aramıza hosgeldın ıyı vakıt gecırmen dılegıyle
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
hoşgeldin!!yeni motosikletin hayırlı olsun ....
foruma yeni üye oldum.şuan bir motosikletim yok ama inşallah 1 sene içinde alacağım.almayı düşündüğüm ama net karar veremediğim birkaç motor var.honda shadow 600,yamaha dragstar 650 yada yamaga virago 535?daha önceden motor kullanmışlığımda yok.. Dolayısıyla tavsiyelere açığım.aranıza katılmaktan dolayı mutluyum herkese teşekkürler.
Hoşgeldin. Bol bol yaz e mi...
Tiger güzel motor...!
Üç boyoz bir kola
hoşgeldin akif motorun hayırlı olsun şimdiden.Sen bide motor resimlerini koy bak nasıl mesaj yağıyor,şemsiyeni aç
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Hoşgeldin Akif,hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Hoşşgeldin Akif Kalıcı olman dileği ile
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
HATAY MT
Aileye Hoşgeldin
kalıcı ve aktif olman dileği ile
ne yaptın aldın mı motorunu bu beklemeleri çok ii bilirim zaman hiç geçmez değil mi
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Aramıza hoşgeldin o zaman _Akif_...
Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle....
Motosikletine kavuştun mu...1 defa yazmış bırakmışsın be paşam..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)