Üye motorcu arkadaşlarla nasıl görüşecez
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar.Bende yeni motorcu sayılırım.Uzun zamandır bu siteye üyeyim ve konuları takip ediyorum.Geziler düzenleniyor.Benim merak ettiğim bu gezilerin organizasyonu nasıl oluyor.Bu siteyi rastgele okuyanlardamı gelebiliyor.Mesela önümüzdeki ilk gezi veya toplantıya gelsem neler olacak nasıl görüşeceğiz vs.vs.Bana sanki bu organizasyonlar havada kalıyormuş gibi geldi.
Reklamlar
-
freeboy, biz seni buluruz hoşgeldin
-
freebo önce hoş geldin. bak gezi topiklerine senide bekleriz en kısa zamanda mesela çınarçık gezisine
-
arkadaşlar sağolun.En kısa zamanda gezilerden birine katılacam.Umarım orada tanışırız
-
freeboy, arkadaşım duyurular bolumunde cınarcık gezisinin hazırlıklarını yapıyoruz. Geleceksen buyur gir cınarcık yazısı başlığının altına kendini ekle. Herkes gelebilir elbet
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
Süper Moderatör (BBRR)
freeboy,
tabiki rastgele katılım olmaz önce muhtardan ikametgah ve savcılıktan temiz kağıdı getiriyon ve daha önce gezilere katılmış en az 4 arkadaştanda referans getirmen lazım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
Hoşgeldin ... aramıza
duyuruları incele
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler