ben Ankara dan dr gürhan hepinize merhabalar diyorum motosiklet tutkunları.Suzuki dl 650 kullanıcılarından motosikletle ilgili bilgi almak isterim ben dl 650 hayranıyım kullanım rahat mı?daha önce mz 250 kullandım
ben ce motosiklet özgürlük
ben Ankara dan dr gürhan hepinize merhabalar diyorum motosiklet tutkunları.Suzuki dl 650 kullanıcılarından motosikletle ilgili bilgi almak isterim ben dl 650 hayranıyım kullanım rahat mı?daha önce mz 250 kullandım
ben ce motosiklet özgürlük
aramıza hoşgeldin Motosiklet Hayattır Bırakılmayan bir özgürlüktür..
hosgeldın ..........
Hoşgeldiniz hocam. VStrom çok sevilen bir motor tabii.. Dünyayı gezebilirsiniz onunla. Uzun yola, toprağa, asfalta, bakkala gitmeye, kısaca her koşula uyum sağlar. Benim hiç olmadı ama sürdüm, ve bir sürü arkadaşımda var. Çok rahattır. Bir de en önemli özelliklerinden birisi çok çok düşük yakıt tüketimidir. ABS'li versiyonunu öneririm, bir de alınca lastiklerini Metzeler ile değiştirmeyi isteyebilirsiniz. Çok daha detaylı bilgi ve izlenimler için ana ekranın sol alt tarafındaki Suzuki linkine tıklayın.
Üç boyoz bir kola
hosgeldin ,
carpe diem
[QUOTE=Rigel;924880]Hoşgeldiniz hocam. VStrom çok sevilen bir motor tabii.. Dünyayı gezebilirsiniz onunla. Uzun yola, toprağa, asfalta, bakkala gitmeye, kısaca her koşula uyum sağlar. Benim hiç olmadı ama sürdüm, ve bir sürü arkadaşımda var. Çok rahattır. Bir de en önemli özelliklerinden birisi çok çok düşük yakıt tüketimidir. ABS'li versiyonunu öneririm, bir de alınca lastiklerini Metzeler ile değiştirmeyi isteyebilirsiniz. Çok daha detaylı bilgi ve izlenimler için ana ekranın sol alt tarafındaki Suzuki linkine tıklayın.[/QU
aramıza hoşgeldiniz motor hakkında arkadaşıma katılıyorum nasip olursa birgün bende o motorun üstünde kendimi görmek istiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)