Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet Tutkusu

REKLAM ALANI

ben Ankara dan dr gürhan hepinize merhabalar diyorum motosiklet tutkunları.Suzuki dl 650 kullanıcılarından motosikletle ilgili bilgi almak isterim ben dl 650 hayranıyım kullanım rahat mı?daha önce mz 250 kullandım
    ben ce motosiklet özgürlük

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    hoşgeldin....................

Motosikleti
    Mondial 151Rs
    aramıza hoşgeldin Motosiklet Hayattır Bırakılmayan bir özgürlüktür..

Motosikleti
    honda dylan
    hosgeldın ..........

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Hoşgeldiniz hocam. VStrom çok sevilen bir motor tabii.. Dünyayı gezebilirsiniz onunla. Uzun yola, toprağa, asfalta, bakkala gitmeye, kısaca her koşula uyum sağlar. Benim hiç olmadı ama sürdüm, ve bir sürü arkadaşımda var. Çok rahattır. Bir de en önemli özelliklerinden birisi çok çok düşük yakıt tüketimidir. ABS'li versiyonunu öneririm, bir de alınca lastiklerini Metzeler ile değiştirmeyi isteyebilirsiniz. Çok daha detaylı bilgi ve izlenimler için ana ekranın sol alt tarafındaki Suzuki linkine tıklayın.
    Üç boyoz bir kola

Motosikleti
    CBR 600 F
    hosgeldin ,
    carpe diem

tunca_G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 2003 TWİSTER dı bir zamanlar
    [QUOTE=Rigel;924880]Hoşgeldiniz hocam. VStrom çok sevilen bir motor tabii.. Dünyayı gezebilirsiniz onunla. Uzun yola, toprağa, asfalta, bakkala gitmeye, kısaca her koşula uyum sağlar. Benim hiç olmadı ama sürdüm, ve bir sürü arkadaşımda var. Çok rahattır. Bir de en önemli özelliklerinden birisi çok çok düşük yakıt tüketimidir. ABS'li versiyonunu öneririm, bir de alınca lastiklerini Metzeler ile değiştirmeyi isteyebilirsiniz. Çok daha detaylı bilgi ve izlenimler için ana ekranın sol alt tarafındaki Suzuki linkine tıklayın.[/QU

aramıza hoşgeldiniz motor hakkında arkadaşıma katılıyorum nasip olursa birgün bende o motorun üstünde kendimi görmek istiyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler