siteye dün üye oldum ama bbıı cok kısıyle tanıstımm we cok ıyı kısıler... teskkur onlara=)) ve yenı kısılerle tansmak mutlu eder benı...
siteye dün üye oldum ama bbıı cok kısıyle tanıstımm we cok ıyı kısıler... teskkur onlara=)) ve yenı kısılerle tansmak mutlu eder benı...
Hoşgeldin
Şimdi git yarın gel
Umarım bu siteden faydalı bilgiler öğrenirsin
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
biraz da atanıt kendini
aramıza hoşgeldin......................
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
saol hocam öğrenirim inşallah toplantılarda falanda yanınızda =) hoşbuldukk
tanıtalım bakalım motor hewesı baya bı zamandır wardı bnde we aılemden gızlı kendı basıma motor aldım parasını nası oduyceksem=)) ogrencıyım meslekı acık ogretım lısesınde okuyorum grafik bölümü... hedefım normal duz lısedeyken emniyete gırmektı ama kısmet we nasip olmadı malesef...smdı hem okuyorum hemde motorculugumu gelıstırıyorum 2 kaza gecırdım suana kadar kendı motorumla bı daha gecırdım ama... ilki arkadasımın motoruydu ama 2. kazam buyuktu kaskım olmasa smdı hayatta degıldım cnku kaldırıma motorum suruklendı bnde bıraz kaldırıma wurdum kafamı fln... öle işte...
haa annem bılıo ılk aldgm zmn anladı o oduyo saolsun borcumu =)) canım annem bıtanemm annem yaa=))
dostum aramıza hosgeldın kalıcı olman dılegı ıle
carpe diem
saol dostum hosbulduk... =)) inşallah hep kalıcı olucam... =)) teskkur edermm
aramıza hoşgeldin...
dikkatli kullan motorunu...sevdiklerini bizleri hele hele anneni sakın üzme....
motosikletin hayırlı olsun...
keyifli sürüşler...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
hoş buldukk =)) saol dostum teskkur ederımm... ewet annem cok uzuluyo motora ama buyuk bı sewgmın oldgnu bıldgı ııcn artk oda rahat dıkkatlı oluyorum ztn bıde... snnnde dıkkatlı olman dılegıyle...
slmlar hoşgeldin ben Kaan Ankara'dan
facebook.com/kaskafa
Aramıza Hoşgeldin
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Hoşgeldin aramıza paşam..
katılımcı olman dileğiyle..
kazasız sürüşler....
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
arkadasım tekrar hoşgeldin
artık haftanın bi gununu mt buluşmalarına ayırırsan burayı cok daha fazla seveceksin
true love..
Drift Religion
Aramıza hoşgeldin..
Bir günde (hatta bir gün dolmadan) 47 mesaj yazmışsın Alp_Tunay ve Mete_han ı kısa sürede yakalarsın böyle giderse
hoşgeldin kardeş bayburttan selamlar
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
EEE tekrar hoşgeldin bu arada sitenin hala en kücügü benim benımle ıyı gecın tammamı BABACON )) Sİte kucugunden slm lar hepnızden kuycugum ama hepınızden boy ve pos buyugum hehehehhe)))
hahahahha süperr yaaa arkadaşlar hepınıze cok tesekkur ederımmm haftamın bıgunu sızınleyım tabıkı =)) hoşbuldum aranıza çok çok çok teşekkürler hepinize... =))
hahahahhahahah güzel şaka ama =)) ama napııyım belkı sınırlı bırı =))
murat abi emınımkı bndn baya buyuksun cnku bn 17 yasındayım nyse murat abı paşam lafına bayılırım bna denmesıne eyv =))=))
ii geçiniriz tabiki birbirmizle =))
arkadaşım hoşgelmişin sen muhabbettli bir arkadaşa benziyorsun güzel
hoşgeldin sefa getirdin, katılımcı olman dileğiyle, toplantılara bekleriz
GKN MOTORS
hoşgeldin kardeşim buluşmalara katılman dileğiyle tabi forumada
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)