s.a.magırusfunclup'ten "otokarsultan"
Reklamlar
-
s.a. arkadaşlar magırusfunclup sitesinin yönetiminden okan temiz.sivasda halk otobüsüm var ve faal şekilde çalışmaktayım.magırusu sevdiğimiz için site açtık ve sevenlerle beraber olduk.sitemizdeki güzel ortamın aynısını burdada gördüm ve benim de yarış motorlarına güzel bi tutkum olduğu için sitenize üye oldum.inşallah sizlerle güzel sohbetlerde bulunmak dileğiyle tekrar s.a...
sivas caddesinde vurdular beni...[/B]
Reklamlar
-
Eveeett askerde otokar sultan kullanmıs bırı olarak soylıyım guzel cıhazdır sevımlı rahattır...
Sonra hosgeldın dıyım gece gece ıkımızın arasındakı benzer sey aragazı...
Umarım aradıgını burda bulursun :D
-
hoş geldin hocam işalla kalıcı olursun sultan 2008 ler çıktımı piyasaya
-
-
sağolun arkadaşlar kalıcı olmam lazım çünkü motorları severim.sevdiğim bir şeyinde özelliklerini bilmem lazım onuda inşaallah sizlerden öğreniriz.sulatnın 2008 modeli cıktı ve satışta benimki 2006 model garantisinin bitmesine kısa bi süre kaldı yani 2008 model almayı düşünüyorum...
extrema:kardeş haklısın bunlar hep böyle zaten...
-
slm hoşgeldin.
sitenizde aksesuarlı panzer kasa magirus var mı?
-
a.s aramıza hoşgeldin.iyi forumlar
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
-
hoşgeldin otokarcı arkadaş yolarda motorcu arkadaşları sıkıştırma sakınreklamını kötü yaparız kimse sultan falan almaz
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldiniz
Kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle..
(Yalnız bir husus var,dikkat ederseniz sevinirim..Tamamı kalın (bold) yazı yazmak bizim forumumuzda yasaktır.Herkes yazısını tek tip yazar,böylece kimsenin yazısı içeriğinden farklı birşeyle dikkat çekmez.Herkes içerikle dikkat çeker,yazı şekliyle değil.)
-
hoşgeldin abim
-
-
abi hosgeldin...saygilar
bir sorum olacak ucret tarifesi nasil yurtdisinda oldugum icin soruyorumda
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
çok sağolun arkadaşlar tekrar hoşbulduk sitenizde kalıcı olacam inşallah.gercekten samimi bi ortamınız. crxforever:kardeş panzerden kasadan tutta ocak ayında şatışa cıkan m3000 ne kadar modifiyeli ve aksesuarlı minibüsler mevcut ziyaret etmeni isterim.ltf06:kardeş biz sivasda tam 80 kuruş öğrenci 50 kuruşa taşıoz.biz diğer illere göre bedava taşıyoruz
-
abi ucretler hep ayni da akaryakit cok pahali ... bizde nakliyecilik yapiyoruz is geregi 7/24 yollardayiz Turkiye'de.Allah yardimcimiz olsun...Tekrar hos geldin...saygilar
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
hoşgeldin arkadaşım................
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
Paşam hoşgeldin bende aslen sivaslıyım ama hiç gitmedim Ayrıca çok küfür ediyorum burda arkadaşlarınıza
-
headquarters adlı üyeden alıntı
Eveeett askerde otokar sultan kullanmıs bırı olarak soylıyım guzel cıhazdır sevımlı rahattır...
Sonra hosgeldın dıyım gece gece ıkımızın arasındakı benzer sey aragazı...
Umarım aradıgını burda bulursun :D
Beraber kullandık dimi hasan ne günlerdi be teyyy teyyyy
Bende askerde sultan ile baya kilometre yapmış biri olarak diyorumki ( o torherdarmıdırr kompresörmüdür nedir özledim onu çekip çekip bırakmayı beaa )hoş geldi kardeş kalıcı ve katılımcı olursun umarım
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
ARRamıza hoşşgeldin doğru adrestesin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
hoşgeldin dostum.kalıcı ve motorlu olursun inşallah.bizleri sıkıştırmayın(demeden geçemeyeceğim)
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)