hosgeldın.....
arkaya ilerleyelim beyler.....
hosgeldın.....
arkaya ilerleyelim beyler.....
MT ANTALYA
aramıza hoş geldin........
Hoşgeldin abi aramıza
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
abi adami urkutmeyin yaaa kufur felan ayip oluo...
otokarsultan abi bizimki sade minubusculere deil kamyoncu,tirci,taksici,yaya,dolmuscu,otobuscu kim sikistiriosa burda forumda toplanip topluca rahmet dilioruz...
yaa senin bi ismin yokmu abi yaaa otokarsultan bi acaibime gelioda:D
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
minibüscülerin hepsi benim gibi olamaz benim gibide düşünemez elbette kötüsüde var.kardeşler benim adım okan soyadım temiz 2006 model sultan otobusum var sivas şehir içi özel halk otobusunde direksiyon sallıyoruz ayrıca a.ö.f kamu yönetimi okuyorum.tekrar herkese merhabalr...www.magırusfunclup.com sitemizdir ziyaret edebilirsiniz...
sivas caddesinde vurdular beni...[/B]
merhaba arkadaşlar uzun zamandır(9 yıldır) aranızda yoktum iş güç hayat şartları derken baya uzun oldu forma giremedim.ve bugün nasıl olduysa nette dolaşırken yazdığım ilk tanışma formumu gördüm ve duygulandık haliyle arkadaşlar inşallah kalıcı olursun demişler bizde uzun bir ara versekte gönlümüz sizinle.bu uzun süre içinde motor alamadım sadece araç alabildim ama bu istek hiç bitmeyecek İNŞAALLAH birgün hayalimde ki yamahamı alacam.otobüsçülüğe halen devam ediyorum ama mesleğimiz artık yapılmazz bir hal aldı sıkıntıları çok iş değiştirmeyi her fırsatta düşünüyorum.tekrar motorcu dostlarıma selamlar olsun İNŞAALLAH sıcak sohbetlerinizle burada daha güzel zamanlar geçireceğiz.iyi gecelerrr
aga ben bile duygulandim valla, 2008 taaaa nerelerde kaldi yav..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)