Selam! Aranıza bugün katıldım. 30'ların ilk yarısında baktım ki iş güçle uğraşırken zaman akıp gidiyor. Bir arkadaşımın gazıyla ilgim yoğunlaştı motorculuğa, sonra ben de tutuldum bu sevdaya (acemiyiz ya, jargona yabancıyız, hata edersem kusura bakmayın ve düzeltin ltf ). Sonra 4 arkadaş ehliyet kursuna başladık, yazılı geçen haftaydı, pratik bu ay sonu olacak. Bu konuda iyi bir kursa gittiğim halde kursta ders mers vermiyorlar. Sadece sınav sorularını önceden verip bunlara çalışın diyorlar. Neyse ki pratik dersi var 5 saat. Ama sınava scooter'la girip bir iki kukanın arasından geçiliyor, sonra ehliyet cepte . Anladım ki bu iş çok tehlikeli bilinçsiz insanlar için, altlarında çok büyük bir güç var, iyi kontrol edilmezse faciaya yol açabilecek. Ama anladığım başka bir şey daha var, o da bunun bir tutku olduğu, insanı belki de çok daha tehlikeli alışkanlıklardan çekip alan.
Neyse, tekrar merhaba! Bir motor alır almaz doldurucam o eksik haneyi de. Ve merak etmeyin kasksız, ceketsiz kullanmak yok.