Bence ana sayfaya ''başlagıç motosikleti nasıl olmalıdır'' diye sabit bir topic açılmalı.Herkes faydalanır.Yoksa bu soruların sonu gelmeyecek
Eğer vitesli istiyorsan sana tavsiyem YBR125'tir.Yoksa başlangıç için Scooter en rahatı.
Bence ana sayfaya ''başlagıç motosikleti nasıl olmalıdır'' diye sabit bir topic açılmalı.Herkes faydalanır.Yoksa bu soruların sonu gelmeyecek
Eğer vitesli istiyorsan sana tavsiyem YBR125'tir.Yoksa başlangıç için Scooter en rahatı.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Honda today, Yamaha Cygnus
önce 125-250 lik bişey al ama çok araştır sakın çin malı olmasın
garantisi nasıldır onu da araştır
facebook.com/kaskafa
Artık bu tür sorular sorulmasın arkadaşlar herkez farklı söyleyecek kullanabiliyorsan zzr 1400 alırsın tamamen kabiliyetle alakalıdır kuralmı var 125 veya 250 cc başlama motorudur diye bırakın bunları istemek başarmanın yarısıdır.
bana kalırsan
Sport motorsiklette Honda CBR 125
Naked motorsiklette Honda CBF 150 ve ya Yamaha YBR 125
Cup tipi motorsiklette Honda İnnova 125
Enduro tipi motorsiklet ise Yamaha XT 125 tavsiye ederim
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
ben böle yaptım mesela. aldım scooter. elim ayağım alıştı 7 aydır. şimdi imzada satılığa çıkardım. hedefimde ya 2.el ybr yada makul bi japon vitesli var artık. scooter şehir içi motoru. evden işe işten eve yakın yere gidip gelceksen sana bi scooter lazım. benim rokko iyi mesela.şehir içi süper seri. yok ben gezcem tozcam site takılcam gezilee katılcam dersen tek tercihin ybr125 ya da cbf150 olmalı.
performasndan önce servis yedek parça olayını düşün. mesela bi cbf'nin kafa grenajı o motorun en paalı yeri hepsini karıştırıp ortaya bi meyva salatası çıkar seç bişey işte
hoşgeldinde direk konuya dalmışsın,kimsin ,nerdensin,tecrüben varmı,daha önce iki tekere bindinmi,memleket nere,ne iş yaparsın,ne kadar ayırdın motora,daha sorimmi yosa bu kadar işkence yetermi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)