Selam! Ankara'dan yeni bir motor sevdalısı.
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar ben de uzun bir süre forumları takip ettikten sonra artık tanışma mesajını atayım dedim. Bu da ilk mesajım. Ben motorculuğun ilk safhgasındayın, yani motor için para biriktirme safhası. İnşallah günün birinde biter de ben de yollardaki yerimi alırım.
Reklamlar
-
Hoşgeldin dostum... birgün yollarda da buluşuruz merak etme..
-
İyi de ne zaman? Bu para biriktirme olayı hiç bitmiyor yav.
-
Merak etme aynı sorun bende de var.. Ama ben bıkıp usanmadan tost yapmaya devam ediyorum.. Unutma azimle işeyen mermeri delermiş.. İnsanlar amaçları uğruna yaşarlar
-
Haklısın! Azim ,azim, azim. Aslında beni mücadele ayakta tutyor.
Mücadelenin bittiği an yaşam da biter.
-
evet mücadelenin bittiği ümidin yok olduğu an yaşamın anlamıda biter ama her zaman bi umut vardır diyorum ve...
aleykümselam dostum, aramıza hoşgeldin. inşallah hayırlısı ile motorunu alırsın. allah kasasız belasız sürüşler nasib eylesin.(amin)
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
-
kardes hosgeldın para bırıktırmek hele kı motor ıcın para bırıktırmek nedır bende cok ıyı bılırım ama sabret elbet bırgun bıter
-
Bedbin adlı üyeden alıntı
evet mücadelenin bittiği ümidin yok olduğu an yaşamın anlamıda biter ama her zaman bi umut vardır diyorum ve...
aleykümselam dostum, aramıza hoşgeldin. inşallah hayırlısı ile motorunu alırsın. allah kasasız belasız sürüşler nasib eylesin.(amin)
cümlemize.
-
H.G
-
-
Merhaba! Hoşgeldin!
Motorsuzken de çok güzel bir site burası... Bir dolu sıcak insan... Ve boooool booool bilgi! Biz gibi yeniler için en doğru yerdeyiz sanırım... Umarım motorlanırız en kısa zamanda da, turlarız Ankara'da...
vardığım yer sınırlarımdır, özgürlüğüm yollarımdır...
-
ya herkez böle başlıyo dert etme ben şunu keşfettm ben ve benm gb tipler para biriktiremio borçlanark yap mecbur oluyosun ödmeye benm tarzım b u başkası ne dre bilmem burarada hoşgeldin
-
uzaktankomando hoşgeldin aramıza, süper nick
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
Süper Moderatör (BBRR)
Uzaktankomando,
arkadaşım hoşgeldin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Hoşgeldin dostum
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
-
hoşgeldi
yenisin geç bakalım baş köşeye..........
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
-
hoşgeldin
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
-
Ankaralı motor seven arkadaşım hoşgeldin
¨GERÇEKCİ OL İMKANSIZI İSTE !¨ CHE
-
Sağolun Arkadaşlar. Valla açıkçası ben bu kadar kısa sürede bu kadar çok kişiden böyle hoşgeldin mesajı alacağımı tahmin etmemiştim. Galiba doğru yerdeyim.
Asıl adım Onur. Ankara'da Mülkiye'de yüksek lisans yapıyorum. En büyük hayalim de Siyasalın önündeki inek tabelasına motorumu bağlamak. (Orası hocaların park yeri.) Yakında nasip olur herhalde. Ondan sonra beni sadece nette buluşmak kesmez. Birlikte çıkarız yollara.
Herkese saygılar.
-
slm komando. bende kaç aydır hesap yapıyorum nası alırım bi motor diye. bakarsın karşılaşırız ankara caddelerinde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler