BMW Kullanıcısı arkadaslar
Reklamlar
-
merhaba
yaklasık 8 aydır siteye üyeyim ve forumları sadece okuyorum biraz gec oldu ama bu actıgım ilk konu
siteye üye arkadaslar arasında bmw kullanıcıları ile tanısmak istiyorum. bmw uzerine bilgi alışverisinde bulunmak istiyorum. bmw kullanıcı arkadaslar kendini tanıtırsa memnun olurum.
herkese iyi aksamlar
engin..
Reklamlar
-
aramıza hoşgeldin
DD atlar bu konuya görürse nede olsa bmw ci
-
-
-
Doktorum bi kıyak yapacak gibi.. O zaman tanışırız..
-
8 ay uzun bir süre konularımnın devamını bekliyoruz..
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
-
bmw nin ölüsüne bile inerim pahalı bir motor eskiside yeniside ama değer uzun yol içn süper 54 tek silindir + 79 modelini kullandım aletler canavar gibiydi
-
metehan kardeşim eski bmc pardon bmw cilerden de şaka yaptı zannediyosam
-
Süper Moderatör (BBRR)
valla bende hoşgeldin deyim ama.......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Merhaba,
Gecen haftadan beri BMW kullaniyorum bende. Taze yani
-
-
Ante
f650gs ve scarverin vuruntulu çalıştığı söyleniyor. motosikleti kullanırken o vuruntuyu hissedebiliyor musun?
-
-
SeLam arkadaşlar.Ante bence motorun şu an paranın satın aLabiLecegi en güsel motosikLerden birisi iLeride beraber uzun yoLa çıkabiLegim arkadaşlar edinirsem bende Yamaha yı satıp Enduro tarzı (büyük ihtimal ya 650 Scarver yada yamaha 660) almayı düşünüyorum.HAyırlı oLsun,iyi sürüşler aNte
-
ah bu paranın gözü kör olsunnn...
paramız vardı da bizmi bmw 1200 gs almadıkkk...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Merhaba Engin kardeş aramıza hoş geldin sefa getirdin.
Arkadaşlar 1976 Model r 60/6 yada r 60/7 almayı düşünüyorum ne dersiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler