Hoş geldın kalıcı ve katılımcı olman dılegıyle senı hayatbuysacı
Tekrar tekrar hos geldın
VE tekrar hos geldın )))
Hoş geldın kalıcı ve katılımcı olman dılegıyle senı hayatbuysacı
Tekrar tekrar hos geldın
VE tekrar hos geldın )))
fotoğraf eklemek için
cevap yazdığın yerin üzerinde (imlecin yanıp söndüğü yer cevap yazdığın yer)
küçük kare butonlar var.orada youtube un minik karesini bul.ondan 3 sola kay o kare resim ekleme karesi.
ona tıklamadan önce koyacağın resmi bul ve sağ tıklayıp özelliklere gir.oradan http:....................vsvs ile başlayan yeri baştan başa tutup (yani mavileyip ctrl+c ye bas)ctrl+c kopyala komutu demek.sonra o adresi kutucuğu tıklayıp oraya yapıştır...inşallah anlatabilmişşimdir.seviyeni bilmediğim için basitten anlattım kusuruma bakma..
vallaha yazını okudum güldüm duan kabul oldu...
İsocan ne adamsın beyaw...
Milleti makaraya sarmışsınız yine Latifl'e...Helal size..
Valla okudukça güldüm..Güldükçede okudum..
Hele o "hayabusayı sen görsen bomba sanarsın" da işte koptumm...
Beni güldürdünüz ya Allah'ta sizleri güldürsün...
Bomba.... . Hayabomba...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
6 ay geçmiş yeni görüyorum topici buda benim ayıbım bari hemen telafi edeyim dedim
hoş geldin sefa getirdin sen şimdi bu hayabusanın resimlerini de koymuşsundur siteye ama nasıl bulacam 649adet mesaj atmışın tüm mesajlarını taratsam akşama bulurum
hadi sen bi kıyak yap banada link at bende uraşmadan bulayım doya doya bakayım şu canavarın resimlerine şimdiden teşekkür ederim
LTF06 resimleri yolladığın için teşekkür ederim, gerçekten canavar bu, iyi zapdediyorsun, bu arada özel mesaj kapasiten domuş özelden yazacaktım dolu olduğu şeklinde uyarıldım allah kaza bela vermesin
LTF06 adlı üyeden alıntı
resimler güzel havalı çıkmışta sende para bol(k) olsa gerek.günlük motoru kullanmaman 33 ytl ye mal oluyor.kullansan ne kadar benzin yakar bilemiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)