Abi şu borç işlerini geçseniz artık, ben ikiyüzelliii grama düştüm, öde öde bitmiyor, bir de forumda kredi ibaresi görünce iceberg'e geri geri toslamış gibi hissediyorum kendimi
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Tamam paşam.İleti alındı..Aybaşı ya taksit zamanı ya. Senin tankın taksit zamanıı ya...Bunalım geldi bana..Nefes almak lazım...Sende bi nefes çek...
Adamın topicini tavana vurdurma taaruzu bitti artık..Ben çekiliyorum...Var mı artıran...
.
.
Görev değişim saatimizde gelmiş zaten..Ben kaçar...1 saat sonra evden açar...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
yemekler güme giti desenize o zaman (((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
konu moderatörler tarafından kilitlenmeden, arkadaşa hoşgeldin deyip çıkayım...
hoş geldiniz...
motosiklet ehliyeti 149,99 ytl :queen:
aramıza hoşgeldin.suadiye taraflarındansın sanırım buluşmalara birlikte gideriz.
Drift Religion
teşekkür ederim .. fırsat buldukça buluşmlara katılacagımdan emin olabilirsiniz
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
HATAY MT
Aileye Hoşgeldin
kalıcı ve aktif olman dileği ile
MT Ailesi
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
efsane burda bitmemeli ((((: devam dostlar
Drift Religion
merhaba jesse, yanlış anlamazsan seninle bir konuyu paylaşmak istedim. 15 gün önce bir su kaplumbağası aldım, adı ne olacak diye düşünürken ağzımdan birden jesse diye çıktı. Açıkcası anlamını bilmiyorum ama kelimeyi oluşturan seslerin uyumu çok güzel.
Nickini anlamı ne?
[B]Başarı sevdiğiniz işleri ne kadar severek yaptığınıza değil, sevmediğiniz işleri nasıl bir bilinçle yaptığınıza bağlıdır.Rüzgarın nasıl estiği farketmez, farkı yaratan yelkenlerimizi nasıl açtığımızdır. Durmak zamanı geçti çalışmak zamanıdır.[/B]
jesse james ((: babamın gençlik fantezi'si jesse james e bayılırmış .. banada sevdigi için jesse derdi (((: ( komik geliyo dimi ) ama bende alıştım zamanla ...
Drift Religion
umarım yanlış anlamamışsındır.
[B]Başarı sevdiğiniz işleri ne kadar severek yaptığınıza değil, sevmediğiniz işleri nasıl bir bilinçle yaptığınıza bağlıdır.Rüzgarın nasıl estiği farketmez, farkı yaratan yelkenlerimizi nasıl açtığımızdır. Durmak zamanı geçti çalışmak zamanıdır.[/B]
Drift Religion
O da ellerinizden öper amcası
Gelen gelene hey maaşallah.
Yok boyle bır adam ... Abi adam full Enerjık yha sabaha kadar uyutmadı bizi ... TOphanede aboo yani jesse abı senı sevıyok kendıne ıyı bak uzme bızı ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)