Adım Andaç Bağtır herkeze merhaba
Reklamlar
-
arkadaşlar herkeze merhaba. şuan 27 yaşındayım ve 11 yaşından beri motorsiklet üzerindeyim. yıllardır iyi bir kullanıcı olmayı başardım sanıyorum.
şuanlarda çelik cm150 scooter kullanıyorum ama uzun mesafede pek tatmin etmiyor ve daha profosyonel ve 250 cc bir makine düşünüyorum.
regal raptor 250E 9 modelini düşünüyorum ancak makineyi fazla tanımadığım için yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler
Reklamlar
-
dostum hoşgeldinn inşallah istediğin motoru alırsınn kalıcı ve katılımcı olman dileği ile
-
Hos geldın Allah kazasız belasız surusler nasıp etsın
-
ooooooooo andaçım hoş geldim
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
hosgeldın aramaıza solemem gerek yok ama dooru yerdesın...
-
roadmaster adlı üyeden alıntı
ooooooooo andaçım hoş geldim
eyvallah dayım saolasın.
diğer arkadaşlar sizede merhaba
koray gfb
cbr125faik
Szman!
teşekkürler
-
aramıza hoş geldin sportları sevdiğim için hyusung GT250'Yİ .tavsiye ediyorum ama regal diyorsan piyasada ve bu sitede satılık pek çok 2.el var fiyatları da uygun .
Motor: Çift silindir dört zamanlı
Silindir Hacmi: 234 cc
Soğutma Sistemi: Su Soğutma
Aktarma: Zincir
Vites Kutusu: Manuel 5ileri
Maximum Güç: 15.69 Hp / 8000 d/dk
Maximum Tork: 15,2 Nm / 6500 d/dk
Azami Hız: 110 Km / Saat
Ateşleme Sistemi: Elektronik
Çalıştırma Sistemi: Elektrikli
Yakıt Deposu: 14 Litre + 2,5 litre yedek
Fren Sistemi ÖN: Disk Fren
Fren Sistemi ARKA: Kampana
Ön Lastik Ebadı: 90/90-18
Arka Lastik Ebadı: 130/90-15
Ön Lastik Basıncı: 225 Kpa
Arka Lastik Basıncı: 225 Kpa
Ön Süspansiyon: Hidrolik Yaylı Çift Amortisör
Arka Süspansiyon: Hidrolik Yaylı Çift Amortisör
Ebatlar: 2215 mm x 856 mm x 1085 mm
Dingil Mesafesi: 1480 mm
Ağırlık: 150 Kg
Taşıma Kapasitesi: 310 Kg ( 75Kg Sürücü Dahil
-
arramıza hoşşgeldin RegaL raptor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aramıza hoşgeldin dostum.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
03 Aralık 2007, 22:12
Hoşgeldin
16 yıldır motosiklet kullanıp suan 150 cc lik scooter üstünde olmak biraz acayip geldi bana..
Yeni mi aklına geldi cc yükseltmek ?
-
03 Aralık 2007, 22:20
hoşbulduk arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum. bundan sonra sitede beni aktif olarak göreceksiniz.
dream_way adlı üyeden alıntı
aramıza hoş geldin sportları sevdiğim için hyusung GT250'Yİ .tavsiye ediyorum ama regal diyorsan piyasada ve bu sitede satılık pek çok 2.el var fiyatları da uygun .
Motor: Çift silindir dört zamanlı
Silindir Hacmi: 234 cc
Soğutma Sistemi: Su Soğutma
Aktarma: Zincir
Vites Kutusu: Manuel 5ileri
Maximum Güç: 15.69 Hp / 8000 d/dk
Maximum Tork: 15,2 Nm / 6500 d/dk
Azami Hız: 110 Km / Saat
Ateşleme Sistemi: Elektronik
Çalıştırma Sistemi: Elektrikli
Yakıt Deposu: 14 Litre + 2,5 litre yedek
Fren Sistemi ÖN: Disk Fren
Fren Sistemi ARKA: Kampana
Ön Lastik Ebadı: 90/90-18
Arka Lastik Ebadı: 130/90-15
Ön Lastik Basıncı: 225 Kpa
Arka Lastik Basıncı: 225 Kpa
Ön Süspansiyon: Hidrolik Yaylı Çift Amortisör
Arka Süspansiyon: Hidrolik Yaylı Çift Amortisör
Ebatlar: 2215 mm x 856 mm x 1085 mm
Dingil Mesafesi: 1480 mm
Ağırlık: 150 Kg
Taşıma Kapasitesi: 310 Kg ( 75Kg Sürücü Dahil
saolasın kardeşim özelliklerini bulmuştum zaten ancak , motoru kullanan ve uzun vadede bu makineye binip sağını solunu bilen arkadaşlardan tiyolar almam lazım açıkçası. soruları nelerdir nereleri problem yaratıyor. gidişi nasıl , vibrasyon nasıl vs vs.
hyusung GT250 ye gelince racing bende çok seviyorum ama eşimle keyifli sürüşler için daha rahat ve kullanışlı uzun yolda yormayacak makineler tercihim. o yüzden chooper tarzı düşünüyorum açıkçası.
ilgine teşekkürler
death adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin
16 yıldır motosiklet kullanıp suan 150 cc lik scooter üstünde olmak biraz acayip geldi bana..
Yeni mi aklına geldi cc yükseltmek ?
hayat koşulları bazen bazı durumlara izin vermiyor arkadaşım. elimde olsa honda magnaya binerim ancak zamanın koşullarına göre hareket etmek zorundayız. ben motora keyif dışında işe gidip gelirken de biniyorum. yani sürekli motor üzerindeyim. o yüzden ekonomik ve şehir içerisinde daha rahat kullanabileceğim , aynı zamanda kendisi ve parçasıda ucuz az benzin yakan bir motor tercihim oldu. tabi şuanda bunu yükseltmeyi düşünüyorum.
tabi 16 yıldır da scooter e binmiyorum. mz java 250cc kawasaki klr kros ta kullandım antalyada yaşadığım yıllarda.
neymiş yanii __? cc yükseltmenin akıla gelmekle bir alakası yokmuş anlatabildiysem ..
doslara benden çok sevdiğim bir laf :
(asıl bilge kişi konuşmadan önce iki kere düşünendir yani düşündüğünü de düşünendir)
-
03 Aralık 2007, 22:36
merhaba andac aramıza hoşgeldiniz.
anladığım kadarıyla artçıyla birlikte kullanabileceğin ve uzun yolculuklara çıkmak isteğinide karşılayacak bir makineye terfi etmek üzeresin.Size bu konuda tek yada çift silindir bir enduro önereceğim kesinlikle pişman olmazsınız marka ve model olarakta BMW F650,Aprilia pegaso,HONDA transalp veya africa twin,YAMAHA Tdm850 veya supertenere 750 .......bunları inceleyiniz
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
03 Aralık 2007, 22:37
abıcım hos geldın aramıza umarım katılımcı ve kalıcı olman dıleyıgıyle....İnsallah allah kısmet edersede ıstedııgın motoru alırsın evet hayat kosuları bıras zor katılıom
-
03 Aralık 2007, 22:54
saolun arkadaşlar. ilginiz beni çok mutlu etti.
-
03 Aralık 2007, 23:06
andac_bagtir@hotmail.com adlı üyeden alıntı
hayat koşulları bazen bazı durumlara izin vermiyor arkadaşım. elimde olsa honda magnaya binerim ancak zamanın koşullarına göre hareket etmek zorundayız. ben motora keyif dışında işe gidip gelirken de biniyorum. yani sürekli motor üzerindeyim. o yüzden ekonomik ve şehir içerisinde daha rahat kullanabileceğim , aynı zamanda kendisi ve parçasıda ucuz az benzin yakan bir motor tercihim oldu. tabi şuanda bunu yükseltmeyi düşünüyorum.
tabi 16 yıldır da scooter e binmiyorum. mz java 250cc kawasaki klr kros ta kullandım antalyada yaşadığım yıllarda.
neymiş yanii __? cc yükseltmenin akıla gelmekle bir alakası yokmuş anlatabildiysem ..
doslara benden çok sevdiğim bir laf :
(asıl bilge kişi konuşmadan önce iki kere düşünendir yani düşündüğünü de düşünendir)
Java 250 cc kullandın
Kawa klr kullandın
Benim anlamadığım suan neden çelik motor kullanıyorsun
Bunca yılın verdiği bir tecrübe olmalı
Ben sadece 3 ay motor kullandım sattım.
Ne öğrendim biliyor musun?
Asla çin ve dengi motor almayacağım,
Hayat koşulları ne kadar kötü olursa olsun..
En azından senin bir ybr125 / cg 125 / cbf 150 veya dengi scooterlarından birini kullanıyor olmanı beklerdim.
O çok sevdiğin lafı hakedene söylemeli bence..
Bilmem haksız mıyım?
-
03 Aralık 2007, 23:24
hoşgeldin aramıza umarım istediğin motoru ve memnun kalacağın motoru alırsın
-
03 Aralık 2007, 23:36
death adlı üyeden alıntı
Java 250 cc kullandın
Kawa klr kullandın
Benim anlamadığım suan neden çelik motor kullanıyorsun
Bunca yılın verdiği bir tecrübe olmalı
Ben sadece 3 ay motor kullandım sattım.
Ne öğrendim biliyor musun?
Asla çin ve dengi motor almayacağım,
Hayat koşulları ne kadar kötü olursa olsun..
En azından senin bir ybr125 / cg 125 / cbf 150 veya dengi scooterlarından birini kullanıyor olmanı beklerdim.
O çok sevdiğin lafı hakedene söylemeli bence..
Bilmem haksız mıyım?
uzaktan konuşmak boş be arkadaşım. iki yıldır çin malı bu çelik motoru kullanıyorum ve yaklaşık 20000 km yol yaptım. tık demedi biliyormusun. altındaki makine ne olursa olsun bakarsan oda seni yolda bırakmaz. motorum için haftada 200 km nasıl yapıyor falan diyorlar ama motor kralını yapıyor. iş motorda değil onu kullananda bunu unutma
üç aylık bir motor kullanıcısı olduğun belli zaten başka ne diyeyim. neyse nezih bir forumda polemik yapmak bana yakışmaz ancak bilgimiz dahilinde konuşursak herkez daha mutlu olacak diye düşünüyorum arkadaşım.
melocann adlı üyeden alıntı
hoşgeldin aramıza umarım istediğin motoru ve memnun kalacağın motoru alırsın
eyvallah dostum teşekkür ediyorum.
-
03 Aralık 2007, 23:56
Daha kısa ve içinde mail adresi içermeyen bir nick ile üye olursanız memnun oluruz.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
04 Aralık 2007, 00:02
Prometheus adlı üyeden alıntı
Daha kısa ve içinde mail adresi içermeyen bir nick ile üye olursanız memnun oluruz.
sanırım başta yanlış yazdım . biraz önce denedim ama değiştiremedim. aslında aynı maille lord___707 üyeliğim var ama üyeliğiniz aktifleşmemiş diyordu sürekli bende bunu açmak zorunda kaldım. yardım ederseniz lord___707 üyeliğime de devam edebilirim yada bu kullanıcı adını lord___707 olarak değiştirmek için beni yönlendirin lütfen.
saygılar
-
04 Aralık 2007, 00:11
5 dk sonra "lord___707" kullanıcı adıyla girmeyi deneyin.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler