ben uğur kocaeli'den 17 yaşındayım ve motor hastalıgım var hep kullanam bilmek ve almak istemişimdir ama yapamamışdır ve ben sizlerden yardım etmenizi istiyorum ben kocaelideki motor cuların nerde takıldığınız öğrenmek istiyorum ya
ben uğur kocaeli'den 17 yaşındayım ve motor hastalıgım var hep kullanam bilmek ve almak istemişimdir ama yapamamışdır ve ben sizlerden yardım etmenizi istiyorum ben kocaelideki motor cuların nerde takıldığınız öğrenmek istiyorum ya
Hoşgelmişsin paşam..Motor hastalığım var demişsin... Şimdi Kocaeli'ndeki arkadaşların yerini tarif edecem ama korkuyorum onlarada bu hastalığı bulaştırırsın..
Çünki çaresi yok bu hastalığın..Teknoloji aciz şuanda....İlacı çıksın biz sana yardımcı oluruz...
.
.
ŞAKA.ŞAKA...Bi kolaçan yap..Bulursun yaw babocan...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
eyw abi ya bulucam herkezi
Bak paşam herkez(s) burdaymış....
.
.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...eli-mt%5D.html
Belediyenin ordan sağa git.
500 metre falan ilerde solda demedideme kahvesi var ahanda işte orada takılıyorlar
Hoşgeldin arkadaşım umarım kalıcı ve katılımcı olursun..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
hoş geldin arkadaşım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
aynn ondan abi eklesin abilerim ablalarım işte ya
Valla zamane gençliği işte...
Benim oğlum Emrah'ta aynı senin nesilden...İşin içinde kızlar olunca ondan hızlısını tanımam ama iş su getirmeye gelince ağır ve uyanık...
Emrah dediğine katılıyorum...
İnsan işine geleni yapar genelde... Ama benim dediğim büyüğünü ,hele hele babayı ve anneyi saymak anlamındaydı..
Emrahlar genelde duygusal oluyo galiba..
Ama bişey değişmiyo , o da YAKIŞIKLILIKLARI...
Bu konuda haklısın abi gerçekten duygusalım ben..
Fazla gülmem ama içim dışım gibi değildir.
Senin ufaklığın yaşındayken bende anne-babamla hep ters düşerdim ama gençlik işte, geçer zamanla ergenlik başlıyo yavaş yavaş biraz görmezden gelmek lazım
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Haklısın valla..Anne baba olarak inan elimiz yüreğimizde..Aman bişey olmasın kafası bişeye takılmasın diye üstüne titriyoruz..Allah kimseye evlat ve ana-baba acısı yaşatmaz inşallah..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)