Siteyi bir süredir takip ediyorum. Donald Duck'ın yazılarını çok faydalı bulduğumu söyleyebilirim. İlerleyen zamanlarda diğer yazarlarında köşelerini takip edeceğim. Motosiklet sevgisi kardeşimin F650GS almasıyla bende de patlak verdi. Honda'nın "Güvenli Sürüş 1" eğitimine katıldım ve benim için çok faydalı oldu. Daha sonra bazı sürücü kurslarının eğitim alanı olarak kullandıkları Etiler'deki çıkmaz sokakta kardeşimin motoruna bindim haftasonları. Bir süre sonra kendime güvenip nasıl olsa "bu alet nereye bakarsan oraya gider" tekniğini de bildiğimi varsayarak dar bir alanda dönmeye kalkışıp, tam dönüşün bittiği esnada "acaba dönemeyecek miyim?" paniğine kapılarak başımı döneceğim yönden kaldırıma çevirince kendimi havada uçarken ve daha sonra çimlerin üzerinde buldum. O zamandan beri kardeşimin motoruna binmiyorum. Yanlış anlamayın, kardeşimin bana kızdığı ve motoru vermediği için değil Sadece kendime daha uygun bir motor edinip onda tecrübe kazanmak niyetim. Geçtiğimiz c.tesi sınava girdim ve oldukça iyi geçti çok şükür. İnşallah ehliyeti alınca bir şeyler düşünüyorum. Şimdilik benden bu kadar. Tekrar selamlar, sevgiler.