Arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce ybr 125 ile kaza yapıp aranızdan ayrılmıştım. Bu virüs gene yendi beni aranıza dönüyorum.En yakın zamanda bir gtr250 alıyorum. Emin olun sizlerle olmak bana mutluluk veriyor..
Arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce ybr 125 ile kaza yapıp aranızdan ayrılmıştım. Bu virüs gene yendi beni aranıza dönüyorum.En yakın zamanda bir gtr250 alıyorum. Emin olun sizlerle olmak bana mutluluk veriyor..
Motorize Birlikler K.lığı......
hoş geldin abicim resmini hatırlıyorum ama tanışmadık senle...''tutku yaratır'''
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Hadi hayırlısı olsun arkadaşım,
aramıza tecrübe sahibi olmuş, daha tedbirli ve dikkatli bir sürücü olarak döneceğinden şüphem yok
Kazasız belasız sürüşlerin olacak işallah
Poturdak
hoş geldin sefalar getirdin. Avatarındaki o bakışı unutmak mümkün mü?
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
tekrar hoşgeldin o zaman.....
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
abi adın ilhanmı bi asker arkadaşıma acayip benziyonnnn hoşgeldinn bu arada
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
hoşgeldin abi evet kötü bir şekilde ayrılmışsın ama yeniden burda olman önemli
kazasız belasız sürüşler dilerim inşallah en kısa zamanda motosikletine kavuşursun
:bestmt:
hoşgeldin sefalar getirdin,umarım geçirdiğin üzücü kaza ve elde ettiğin büyük tecrübelerle bilinçli bir motosiklet sürücüsü olacak ve gençlere de örnek olacaksın...........
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Çok sağolun arkadaşlar burada unutulmadığımı görmek bana haz verdi cidden.Askerim ama istersen tenısabiliriz bu arada bi hyo gt250r bakınırsanz benm icin sevinirm.Bende arastırıorm suan.Ben koydum kafama aldım sayıyorum zaten.
Motorize Birlikler K.lığı......
arramıza tekrar hoşşgeldin burası vazgecilmez adrres
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
evet hatırladım seni.. olur böyle kazalar öenmli olan cana gelmesin.. tekrardan hoş geldin aramıza.. inşallah kazısız belasız devam edersin..
KIRMIZI BOĞA..
Tekrar Hoşgeldiniz
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
inşallah en kısa zamanda motosikletine kavuşursun. Tekrar hoşgeldin....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)