Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bende geldim herkeze sLm

REKLAM ALANI

herkese slm ben serkan akaryalıyım 17 yaşında bir lise öğrencisiyim motorsiklet ve motorlu araçlaraaşırı tutkum var o yüzdende burdayım ve bende okulu bu senede geçemezsem bir Hyosung GV250 Aquila almayı düşünüyorum oyüzdende engin bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum neyse tekrardan herkeze selamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    hoş geldiin
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Paşam hoşgelmişsin aramıza ama ben bu yazdıklarını üzüldüm şimdi...,..
    Ne demek,,
    .."bende okulu bu senede geçemezsem bir Hyosung GV250 Aquila almayı düşünüyorum".....

Bizler okulu geçemeyince motor alıp motorcu olmadık ki babocan..
    Eğer kural böyleyse sen okulunu oku.. Makina AL-MA...
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    cnm hos geldın ama arkadasın dediği gıbı okulu gecemezsen motor alıcaksın e pekı gecersen ne olucak hayabusa flnmı

yok abi geçerim bir motor için okulumu erteleyemem onu demek istemedim affınıza sığınıyorum yanlış anlaşıldım sanırım geçersem ki geçecem bu tutkum sadece 3 sene ertelenecek eyerki geçemezsem de nasipse ben bu makinayı almayı düşünüyorum ve durum negatif olursa Allahımın izniyle GV 250 alıcam.

galba yeterince açık oldu

neyse hoş buldum

pek anlamadım ama aramıza hoşgeldin bence sen oku sonra alırsın motoru hem biraz daha bilinçli olur yaş ilerleyince.Motosiklet hoş diye alma bence önce eğitimli olman gerekiyor ki başkalarına da güzel örnek olasın
    :bestmt:

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    hoş geldinn 25 kere
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    hoş geldin kardeşim aramıza

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Hoşşşgeldin iLLa okuLu geçmemene mi baĞLı motor alman
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Honda CBR 125
    Alıntı _DaMNeD_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok abi geçerim bir motor için okulumu erteleyemem onu demek istemedim affınıza sığınıyorum yanlış anlaşıldım sanırım geçersem ki geçecem bu tutkum sadece 3 sene ertelenecek eyerki geçemezsem de nasipse ben bu makinayı almayı düşünüyorum ve durum negatif olursa Allahımın izniyle GV 250 alıcam.

galba yeterince açık oldu

neyse hoş buldum
    Ders çalışmamak için bahane arıyo bu çocuk Sınıfını geçemezse kendine hediye alcak ya Sen böyle gidersen kesin kalırsın motor alabilmek için. Ahanda burda bi öğretmenin konuşuyo
    Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    Hoşgeldin genç motorcu ilk önce okulunu bitir bakalım sonra sana uygun bir motor buluruz.

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşşşgeldin iLLa okuLu geçmemene mi baĞLı motor alman
    Sayılır ya okulu geçemezsem ben kendi paramla alıcam = eşek gibi çalışıcam Eyerki geçersemde abim bana hediye olarak alıcakmış hem onları üzmediğim ve kendim için en doru şeyi yaptığım için o alacak bu konuşma konuyu açtıktan sonra geçti bende karar verdim msn ve forum sitelerinden uzaklaşmaya bu sene sadece derslerime ve okuluma odaklanıcam seneyede hayalim gerçekleşecek nasipe neyse motorum alınacak. ya çok konuştum yine hoşbulduk abiler üstatlar hoş bulduk

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)