motosiklet bir tutku değil kana işleyen bir zehirdir. Bir bindinmi bir daha inmen için ya büyük bir kaza yaparsın yada ölürsün(Allah korusun ama görüyoruz işte ölümleri) Bu zehir bulaştıysa aman dikkat panzehiri dikkat dikkat ve yine dikkat kardeşim!
Ben iki senedir kullanıyorum kar kış fırtına başıma gelmedik kalmadı.Ama 8 aydır kaza en ufak bir kaza veya en ufak bir tehlike yaşamadım.Bunun yöntemini 8 ay önce öğrendim ve kimsenin bildiğinide sanmam Biraz maneviyatla ilgili.herkese kazasız sürüşler
itina ile kaza yapılır
cıddımısın??karda nası kullanıyorsunnnn???zıncırmı var bunlarda da yoksa??
togepi kardeş bende ölecemde ben ecelimle ölmek istiyorum Ama hakkatten kaza yapmamanın bir yolu var.Kaza yaparsın arabadada olsan motordada olsan uçaktada olsan ama yapmamak için sebepler var.Sakın kimse ben çok iyi motor kullanırım full korumayım falan diye ortalıkta gezinmesin çünkü daha dün full koruma ölmüş bir motorcunun videosunu izledim.Aha ben buradayım kaza yaparsam yaptım diye yazarım sana.Ölürsemde birisi duyurur heralde Kaza yapmamak Meslek sırrı + tekrar kazasız sürüşler .
itina ile kaza yapılır
tamam işte bizde o meslek sırrını öğrenmeye çalışıyoruz, tabiki saatte 300 km ile kaza yaparsan istediğin kadar full koruma olsun ne hacet ???kazayı illaki sen yapacaksın diye de bir şey yok, gelip başkası dürtü verir arkadan aha yerdesin.....biz senin şu meslek sırrı diye tabir ettiğin şeyi soruyoruz,sen ''benim meslek sırrım bu'' derken, ben ölmeyim de gerisi kasımpaşa diyormuşsun gibi oluyor fair play ruhuna aykırı yani iyi söyleme sen biz ölelim , zaten full korumasız çıkıyoruz
Güvenlik önlemlerinizi alınız, riskleri en aza indiriniz, severek, zevk alarak geziniz tozunuz. iyi bir şeydir Motosiklet
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)