Arkadaşlar merhaba.. Ben de yeni bir motosiklet kullanıcı adayı olarak aranızdayım.. 2 günlük bir eğitimden sonra hala motor alamamış biri olarak non kararım F650.. Ne dersiniz..
Arkadaşlar merhaba.. Ben de yeni bir motosiklet kullanıcı adayı olarak aranızdayım.. 2 günlük bir eğitimden sonra hala motor alamamış biri olarak non kararım F650.. Ne dersiniz..
F650 küçük kalır, hayabusa felan al sen.
Hoşgeldin arkadaşım.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
hosgeldin bılmıyorum ama bende 600rr aldım ve ılk motorum
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
Valla herkes farklı konuşuyor.. Ama çok beğendim yahu.. Almam lazım..
üncelikle aramıza hoşgeldin eyer kendine güvenin varsa tercih senin ama eytim şart saygılar.
Aramıza hoşgeldiniz............
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hoş geldinn. bilinçli kullanırım diorsan. neden f650 olmasın . sonradan keşke demektense...
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
aramıza hoş geldin ama hemen ayrılacaksın ilk motorunu 650cc alırsan haberin olsun yarın konuyu tekrar açta enine boyuna konuşalım belki tekrar hayata döndürürüz seni
2 günlük eğitim hayabusaya bile yeter... Şimdiden hayırlısı olsun ne diyelim.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
sen onu bunu şunu bırak al 600rr keyfine bak şaka bi yana başlangıç için büyük deilmi
hocam bence ilk motor olarak biraz büyük ama yine de seçim senin ben olsam hyo gt250 alıp bi naked ile başlardım sonra alırsın bmwyi.evet güzel motor ama yürümeyi öğrenmeden koşulmaz ne kadar eğitim alsanda trafikte tecrübe ayrı birşey.özellikle istanbul ayrı tecrübe lazım
:bestmt:
Valla dostum bence hayalindeki motor ilk motorun olmasın,hayalin uzun sürmesi açısından söylüyorum. İlk önce acemiliğini baska bir motorla at sonra hayallerini gerçekleştir derim...
Hoşgeldin arkadaşım......
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
aramıza hoşgeldin...yeni başlayanlar (2 günlük egitim) için daha küçük cc tercih edilmesinden yanayım , doğrusuda olacagından eminim..tecrübe çok önemli , sonuçta 2 teker ,hata affetmez ..şimdiden hayırlı olsun ..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
hoşgeldin kardeş motor zevk işi aleti beğenince gerisinin bi önemi kalmıyo
arramıza hoşşgeldin o konuda hiç bişi diyemem
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Var ya.. Kafayı yemezsem iyi.. Motora binmeden sıyırdı diyecekler.. Hiç bu kadar kararsız kalacağımı tahmin etmezdim.. F650 değilse Başlangıç için ne o zaman..
Bir de diyorum ki.. Bire bir eğitim alayım tekrar.. Şöyle günde 2 saatten dört gün süreyle.. İyi olur herhalde..
hayatında ilk defa motor sürecek birinin 3-5 saat ders alarak 650cclik motorara binebilmesi için olağan üstü bir tecrübe gerektirir kanımca. başlangıç için 2.el piyasası olan bir japonla ybr 125-cbf 150 gibi motorlar bence uygun olur saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)