Adım Barış Ergül.Marmaris'te ikamet ediyorum.Marmaris Belediyesinde memurum.Hepinize saygılar,sevgiler.
Adım Barış Ergül.Marmaris'te ikamet ediyorum.Marmaris Belediyesinde memurum.Hepinize saygılar,sevgiler.
TURKCHOPPER MK
BİRLİKTELİĞİMİZ GÜCÜMÜZDÜR
Aramıza Hoşgeldiniz
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Barış abi hoşgeldin.Katılımcı olman dileğiyle
kazasız belasız sürüşler
:bestmt:
aramıza hoşgeldin motor güzelmiş
hoşgeldinn aramızaaa.........
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
hoşgeldin......................................
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
hoşgeldin aramıza barış ergül,umarım aramızda mutlu olur ve güzel paylaşımlarda bulunursun.marmaris gibi cennetten bir parça da yaşıyorsun bu arada unutma ki !!!!
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Hoşgeldin arkadaşım.Sitemizin en ağır mod'unun memleketlisi ve adaşı olduğunuda belirtmek isterim...
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Merhaba Barış aramıza hoşgeldin.
aramıza hoşgeldınız barış bey
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
hoşgeldiniz sayın A rh + taktım ben bu kan gruplarına,millet 0 rh bulamaz,forumda da başka kan grubu yok...A , B , AB görünce çok seviniyorum
tekrar hosgeldinizmarmaris de güzel anılarım yok ama kendisi güzel ilçedir..
Aramıza katılmanıza sevindim..... Hoşgeldiniz.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
arramıza hoŞgeldiniz burası MT
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
h.g üstat gelişini espiriyle süsleyelim ozaman. ne demişler kadının yaşı memurun maaşı sorulmazmış. demi :D
Sıcak karşılamanız için hepinize teker teker teşekkür ederim.Gezilerde görüşmek üzere.
hoşgeldin marmarise sevgiler saygılar
baha
vay muğla mt'ye yeni bir katılımcı daha
hoşgeldiniz , gezilerimize katılmanız umuduyla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)