Arkadaşlar merhaba ben halil, son 5 yıldır bilinçli olarak motorsiklet kullanmaktayım. Son motorum cbr600f. Biliyormusunuz yan+topcase+depoüstü çanta ile toplam 170 lt bagajı oluyor...
Arkadaşlar merhaba ben halil, son 5 yıldır bilinçli olarak motorsiklet kullanmaktayım. Son motorum cbr600f. Biliyormusunuz yan+topcase+depoüstü çanta ile toplam 170 lt bagajı oluyor...
Her doğru, binlerce yanlışın düzgün bir şekilde biraraya getirilmesiyle oluşur. :wiinkk:
senin adına sevindim bide hoşgeldin.
Drift Religion
Hoşgeldin halil ama başlık biraz değişik olmuş
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
hoşgeldin halil aramıza katılımcı olman dileğiyle
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Hoşgeldin. deee taşıyıcak 170 litre ne buluyosun ki.
Ben artçı taşımaktan bile nefret ediyorum.
Bir ara bakın güzel site ve resimler
http://www.bikepics.com/members/slowslide/06cbr600fs/
Her doğru, binlerce yanlışın düzgün bir şekilde biraraya getirilmesiyle oluşur. :wiinkk:
aramıza hoşşgeldin HaLiL Motorunla mutLuluklar dilerim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Eeeeeeee'si bu arkadaşım = Tıkla !
6 Ülke 25 Gün 8500 KM
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
sucular bile motorun arkasına römork yapıyo ,3er den iki sıra 6 tane alsa 120 litre eder bu f deki topcase nasıl ola
bide resim yükleseydin nasıl durduğunu görseydik
hoş geldin...
hoş geldin
lezzet gider,mesuliyet kalır...
aramıza hoş geldin tam bana göre 170 lt bagaj
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
öööhhhhhh baba büyüksün nediyim helal olsun güzel gözüküyo heyecanlı olsa gerek racing makinede o kadar yük. Hoş geldin aramıza.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
hoşgeldinn................................
hocam yük taşımaksa amacın albitane kamyonet bin dostum olmazki böle çatalarla canım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)