merhaba arkdaşlar ben ibrahim aranıza daha önceleri katıldım ama tanışmak bugüne kısmet oldu
buda motorumm
merhaba arkdaşlar ben ibrahim aranıza daha önceleri katıldım ama tanışmak bugüne kısmet oldu
buda motorumm
hoşgeldin ibrahim aramıza inşallah ii vakit geçirirsin.Bu arada motor yeni sanırsam üstünde hiç oynama yok
:bestmt:
Aramıza Hoşgeldin arkadaşım
CBR çok güzel, kazasız belasız sürüşler dilerim
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
aramıza hoşgeldiniz güzel motor allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin işallah...............
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Hoşgeldin...............................
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Güzel bir motosiklet.Sağlıkla kullanasın.
Elazığ'dan selamlar, sevgiler.
Hoşşgeldin aramıza ANTeP sewgisi her gecen gün artıyoo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hoşgeldin arkadaşım......
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hoşgeldin sefalar getirdin ibrahim
Gaziantep MT nın faliyetlerine katılmak istersen bana ulaşa bilirsin...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
hoşgeldin aramıza
HOŞGELDİN (EXPRESS)İBRAHİM sanırım niziptensin aramıza hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle...
MT ailesine hoşgeldin ibrahim
Arkadaşım aramıza hoşgeldin. bu arada motor yakıyo llah kaza bela vermesin. yanlız bunun şeritlerin orjinalde siyahları varmı ya?
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
Sağol kardeş bendede var aynı zalımdanda benimkinin kuşaklar mavi senin siyahlar dedim sonradanmı yapılma orjinalmi onu merak ettim
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)