Biraz geç oLdu ama oLsun. Herkese merhaba..
Reklamlar
-
YakLasık 2 ay kadar öncesine kadar ben ve motosiklet asla bir araya geLemeyecek kadar zıt bir ikiLiydik. Ama motosiklete yetecek kadar maddi imkanlar ve yayan kalma durumLarı söz konusu oLunca barışıverdik. Ve daha önemLisi ısınmaya biLe başLadım. MotosikLet bambaşka bir zevk. En beğendiğim durum ise trafikteki motosikLet dayanışması. Bundan çok memnunum. ŞimdiLik arkadaşımın vespa sı ile motosiklete aLışıyorum en yakın zamanda ise bir motosiklet alıp yoLLara düşücem inşaLLah. Site çok güzel, bilgi payLaşımı sınırsız, artık buradayım.. Tekrar Merhaba herkese !!!
STeReO
Reklamlar
-
Aramıza hoşgeldin.... Kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle ALLAH gönlüne göre versin.......
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
arramıza hoşşgeldin stereo kardeşş saygılar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
hoşgeldin kardeş karar aşamasında çok doğru bir yere gelmişsin forum olarakta.görüşmek üzere
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
Hoşgeldiniz.
İnsan birden bağlanıveriyor bu melete
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
merhaba aramıza hoşgeldin arkadaşım.umarım tüm istediğin bilgilere burada ulaşırsın.kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle...............
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
hoş geldin arkadaşım herşey gönlünce olsun
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
SağoLun arkadaşLar hoşbuLduk...
-
hoşgeldin arkadaşım katılımcı olman dileğiyle
-
hoşgeldin arkadaşım pişman olmayacaksın
kazasız belasız sürüşler
-
-
Arkadaşım hoşgeldin,motor hakkında aradığın her bilgiye ulaşabileceğin yerdesin,gönlündeki motoru alman dileğiyle
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)