merhabalar. yüksel ben. kabul ederseniz artık bende aranızdayım.
Reklamlar
-
merhabalar. yüksel ben. istanbul da oturuyorum. siz sevgili motorcu dostlarla bir arada olmaktan çok mutluyum. iki senedir motora biniyorum yaklaşık bir senedir motosiklet neti takip ediyorum az çok elimden geldiği kadar. ve ilk defa yazıyorum neden bilmiyorum ama çok heyecanlandım yazarken. sanki bir yarışma proğramına katıldım. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
sevgilerimle.
Reklamlar
-
İlh hoşgeldin benden olsun
Yalnız 1 sene uzun bi zaman dilimi olmuş bayaaa
-
Hoşgeldin öyle oluyor bende baktım,okudum,baktım,okudum en sonunda yazmaya karar verdim. Tekrar hoşgeldin katılımcı olman dileği ile
-
Valla ben hiç okumadan üye olmuştum sonra okumaya sonrada yazmaya başladım acaba bende mi terslik var Neyse lafı gevelemiyim hoşgeldin arkadaşım inşallah umduğunu bulursun paylaşımcı olman dileği ile
-
Hoşgeldin.......................
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
valla ben direk baktım motosiklet yazıyo direk üye oldum atladım
-
valla hoşgeldin iyi vakit geçircegiden eminim
-
hoşgeldin dostum
aramıza bi cıbırcı daha katıldı
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aramıza hoşgeldin.
-
-
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
-
1 sene içinde hoş geldinnnn bakalım
-
aramıza hoşgeldinkatılımcı olma dileğiyle;)
-
Aramıza hoşgeldin arkadaşım valla bende siteye girer girmez önce üye oldum sonra anladım ne kadar güzel bir yerde olduğumu ve üye olarak ne kadar doğru yaptığımı
kazasız belasız sürüşler dilerim
-
-
-
hoş bulduk arkadaşlar. herkese teşekkürler yorumlarınız ve sıcak kanlı karşılamanız için. katılımcı olacağım tabi ki. çok güzel bir site ortam güzel sizler güzelsiniz herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum. farınızda yolunuzda açık olması dileğiyle..
-
Kapışalımmmıııııııııııııııııı
-
ne gerek var dostum rahat rahat gezelim tadını çıkararak.
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
-
yuksel_dgdr83 adlı üyeden alıntı
ne gerek var dostum rahat rahat gezelim tadını çıkararak.
Vay be işte örnek sürücü Helal olsun valla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)