güleceğine örnek al biraz
güleceğine örnek al biraz
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
sen ne desen boş, örnek falan alamazlar, dün bir topik açtım,
bir sürü öğüt verip örnek olacaktım kendilerine ama neredeeee
dil bir karış faaliyet yok
site güzel tamam ama bizim güzel olduğumuzu nereden biliyorsun
ya böyleysek ne yapacaksın
:D:D:D:D:D:D Gülerim ben bu aralar sataşmaya yer arıyorum Rs50imin krank kolundakı burç bozuldu canım sıkılıyo sarma bilya takıcam ama uyan bilya yok :D:D
Hadi canım sallama öğütmüş piyasayı karıştırmaya geldim desene sen :D bide millete sataşıyodun :D ama ama ama işte asıl bomba burdaaaaaaa azzzzzz sonraaaaaaa
İşte büyük gün gyzemli85 in paparaziler tarafından çekilen resmi şokk şokkk gyzemli85 artık gyzemsiz85 oldu :D
................... ............. /' /)
................./´ /)........./¯ //
..............,/¯// ......... /...//
............./...//. ......./¯ //
.........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
........./'.../... ./... /.../ //
........('(...´(... ....... ,../'. .')
.........\.......... ..... ..\/..../
..........''...\.... ..... . _.•´
............\....... ..... ..(
..............\..... ..... ...\
Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
Comfirmation Bias
Neymiş o acı gerçekler söylede bizde bilelim
Yaparsın diyorsun ama öyle kolay olmayacak sadece bilya gerekiyo sanıyordum ama acıp baktıgımda beynimden vurulmuşa döndün.. Krank kolu ortadan kırılmıs piston 7-8 parça haldeydi sadece üst bölümü kalmış ama sekmanlar hala sağlam neyse bakalım bayağı bir masraf cıkıcak yine bize
rene tşkrler dostum. evet burası çok farklı bir yer. her yönüyle paylaşım bilgi sohbet, sataşıp stres atmak için mesela (replicad gibi)
replicad aprilla rs50 nasıl bir motor bu scooter mı honda cgl 125 krankı var bende kolu sağlam kendiside sağlam aslında ama yıpranmış yağsızlıktan ses yapıyo du değiştirmiştim. eski parca elimde kaldı işine yarar mı ?
İşte bu benim Rs50 nin aynısı renkleri bile aynı Ama krank kolu uymaz uysa bile orjinal olmazsa performans göstermez yardımcı olman istemen sevindirici teşekkür ettim yüksel..
Hoşgeldin.
Soru1:Trail nedir?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
aramıza hoş geldin yardım severligini görmek sevindirici
Hoşgeldin, arkadaşım.
"Motosiklet Özgürlüktür."
hoş bulduk arkadaşlar. hepiniz saolun. yardımlaşmak güzel bir olay. yardımcı olabilmek.
motorun güzelmiş replicad allah kaza bela vermesin inşallah.
GYZEMLİKim o ya merak ettim şimdi?Sen zaten her yazışında insanın aklına soru işareti getiriyosun.Bak sana ne dicem daha doğrusu sorucam sen yine cevap vermezsin ama ankarada mısın???
:bestmt:
Aramıza hoşgeldin. Ben üye olduğumda siteyi kullanmayı bilmiyordum. Tanışma başlığım hiç olmadı
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
o eksoz ne öyle yaa ... çocuk pipi si gibi
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Yaw arkadaşlar bende o egsozdan yok ki o orjinali bizdeki zaten değişik
the lancet hoş bulduk arkadaşım. saolasın. bende bilmiyordum ama bi denemek istedim ve yaptım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)