Beni zaten tanıyosun diğer siteden... ben gebzeden cango... arzu bu siteyede hoş geldin ama biraz geç değilmi..!
Beni zaten tanıyosun diğer siteden... ben gebzeden cango... arzu bu siteyede hoş geldin ama biraz geç değilmi..!
Stella HOŞGELDİN Aramıza...
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
25-08-2005 te üye olmuş arkadaşlar
0 Rh (+)
06 - 09
ya bizim stella niye ihraç edildi ayıptır sorması...kendimi ayrıldı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
selam stella ben de izmir'deyim ve motor sevdalılarındanım ve sitede yeniyim.umarım birbirimize yardımcı olabiliriz
Hoş geldin desemmi acaba Stella zira nickini epey zamandır görüyorum Eğer çörçil (türkçesi) Açık olsaydı seni gün batımında teknemde bir çay içmeye davet ederdim ama ne yazıkki çörçil kapandı ve bende teknemi çeşmealtına çektim . toplantılarımızda seni görmek dileğiyle izmir tayfasından .
Rahmi
slm ıyıgunler
ARKADAŞLAR KONU 25-08-2005, 11:51 AM TARİHİNDE AÇILMIŞ VE STELLA ARKADAŞIMIZ SİTEDEN KENDİ İSTEĞİ YADA BAŞKA Bİ ŞEKİLDE AYRILDI.
ivan sen hortlatmışsın hocam topici
bu üyenin kendi istekleri doğrultusunda üyeliği kapatılmıştır....
saygılar.....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)